Кой съм аз?


К’ъв съм аз, бе?! Ху ем ай? Ай ем ху…. айде да не казвам… Всъщност, сега вие може да ми кажете за какъв ме мислите.
Близки хора, които ме познават добре само в рамките на няколко дни са ми казвали:
– Ти си луд…
-Уффф, прекалено си нормален за мен!
– Страшно си досаден, знаеш ли?
– Баси, Пеши, ти си най-забавният човек, когото съм виждала…
– Петре, много си смотан!
– Оф, добре, че си оправен…
– Г-н Събев е един от най-организираните хора, които познаваме…
– Страшно си разхвърлян и разсеян, да знаеш!
– Много си лош!
– Ох, толкова си добър!
Е, кажете… какъв съм???
Трябват ви само три неща, за да го направите: желание, минута време и малко познания по английски… Показва ви се списък с прилагателни и трябва да изберете шестте най-подходящи за моя милост 🙂
Е, за какъв ме мислите?
Имате възможност да ми го кажете! От тук!

8 мнения за “Кой съм аз?”

  1. Ами Пешко аз от толкова много време те познавам, че съм ти казвала повечето от тези неща. Като започнеш от „Леле, Пешо, много ти се кефя“, минеш през „офф, много си скучен“ и стигнеш до „олеее, голям си гъз“. Истината обаче е, че си страхотен приятел, човек винаги може да разчита на теб. Добър си с тези който се отнасят лоялно към теб, и си лош с тези, които са си го заслужили. Рядко оставяш някой да ти се качи на главата. Не мога да кажа, че си досаден, нито скучен, човек винаги може да се забавлява около теб. Неща като самоувереност, интелигентност, зрялост и т.н. са очевидни за всички които те познават, така, че няма да ги споменавам. И не на последно място си страшно отдаден като гадже, така, че да съжаляват всички които са можели да те имат, но са те изпуснали и всички които могат да те имат но още не знаят какво искат 🙂

  2. I az mislq, 4e si super. Redovno ti sledq bloga i mnogo ti se kefq. I ako naistina si nqmash priqtelka, mnogo shte se radvam da izlezem nqkoi pyt na kafe. ICQ-to mi e 423949299.

  3. Ахахаха… май такава богата и противоречива палитра от мнения е най-доброто, което може да си пожелае човек – щото, ако на всички мнението за теб е еднакво… пази Боже!!

  4. За мен, интернет потребителя нико, ти си много интересна личност в блогосферата. Защо? Защото си доста истински, показваш доста от живота си, пишеш по интересни за мен теми и си доста креативен (ти и компанията ти). Като гледам другите какво са коментирали („широка палитра“, „може да се разчита на теб“, „4e si super“) значи ще очакваме тепърва да ни се изграджаш като образ, въпреки архивите ти :-). Ама това си е мое лично, де..

  5. Еее, Пешо, какви са тези неща сега?Нали знаеш, че всички много те обичаме 🙂

  6. Ей Пешо, ти сам си си наясно с качествата които притежаваш и знаеш и добрите ти и не толкова добрите ти . Ако желаеш оценка по 10-то балната система то тя е 9.9/10. Много се радвам че те познавам още от малък защото си страхотен Приятел, а и от теб човек може наистина много да научи и при това в много отношения.

  7. Без да чета другите коментари заявявам: Ти си уникален!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *