78 мнения за “За контакти”

 1. Mило семейство,
  Спечелихте ме за редовен посетител на блога ви. И това е не защото моминската ми фамилия е Събева (малка сантименталност), а защото искрено ви се радвам, че ви има и сте в България.
  С нетърпение чакам в блога да се включи и малкият член на семейството.

 2. Здравейте,
  Много добър блог, много добре структуриран, полезен и позитивен.
  Желая Ви успех и все така да намирате нестадарния подход за представяне на важните неща от живота.

 3. Чудесен блог! Благодаря за усмихнатите и смислени минути, които прекарах, четейки! Поздравления и не се променяйте, продължавайте!
  Много Ви моля, синхронизирайте ‘Категориите’ в дясно с публикациите в ляво… Честна дума, чете ми се още, но ми омръзна при кликане на всеки линк да виждам Данон…
  Благодаря още веднъж!
  Дори и да не го оправите, ще се заредя с търпение и пак ще дойда:-)

  Усмихнат ден,
  Калина:-)

 4. Благодарим за добрите думи, Калина!

  Относно техническия проблем, провери пак – мисля, че успях да го оправя 🙂

 5. Здравейте! Поздравления за интресната и полезна информация! В този смисъл много моля да поясните, приблизително колко км е разстоянието с тесния участък от Златоград към Гърция, тъй като имам проблеми с пътуването по такива пътища със завои. И не забравяйте да споделяте с нас , ако пътувате по интересни места, удоволствието е наше да четем !

 6. Здравейте!
  Вече трети път приготвям октопод по ВАШАТА рецепта. Всички са предоволни и от вкуса и от изгледа на ястието. Благодаря Ви, мило семейство! Бъдете живи и здрави!!!

 7. Привет! Случайно попаднах и ми хареса вашия блог. Защо не намерих бутонче да му стана последовател ? 🙁

 8. Привет, сем. Събеви!
  Най-после се реших да се появя и аз тук, след като вече цяла седмица чета, смея се и се просълзявам от написаното и показаното в снимки от Ваша страна. Попаднах случайно в блога, покрай досадно нашествие на молци в кухнята, и решена на битка на живот и смърт, попитах чичко Гугъл за подходящо оръжие… Намерих не само оръжие, но и броня от истинско забавление срещу житейските дребни досадности, прелитащи като пеперудки край нас. Благодаря на молците, че Ви намерих, сега вече няма спасение и за вас от мене – вече съм залепена в капана на Биляна и Петър, но ще си остана там с усмивка и без да страдам-напротив 🙂 Надявам се да ми „ръкопляскате“ не като на досаден молец, а с радостта, че ще продължа да Ви чета до дупка !!!

 9. Здравей, Албена! Радваме се, че ни четеш! Ще продължаваме да пишем, а ти ни оставяй коментари, когато решиш – ние също ги четем с удоволствие!

 10. Поздрави за блога! Много полезна информация, но бих искала да давате и идеи за подаръци. Предстои честване на хартиена годишнина, а не ми идва на ум какво бих могла да подаря на младото семейство. Ако имате идеи, моля помагайте :). БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ;).

 11. Привет, сем. Събеви!
  Най-после се реших да се появя и аз тук, след като вече цяла седмица чета, смея се и се просълзявам от написаното и показаното в снимки от Ваша страна. Попаднах случайно в блога, покрай досадно нашествие на молци в кухнята, и решена на битка на живот и смърт, попитах чичко Гугъл за подходящо оръжие… Намерих не само оръжие, но и броня от истинско забавление срещу житейските дребни досадности, прелитащи като пеперудки край нас. Благодаря на молците, че Ви намерих, сега вече няма спасение и за вас от мене – вече съм залепена в капана на Биляна и Петър, но ще си остана там с усмивка и без да страдам-напротив Надявам се да ми „ръкопляскате“ не като на досаден молец, а с радостта, че ще продължа да Ви чета до дупка !!!

  +1

 12. Впечатлена съм от познанията Ви за творчеството на Янис Плутархос. От няколко години и аз слушам неговите песни, защото много го харесвам. През 2009 година писах до музикален гръцки сайт да ми пишат кога и къде ще има концерти, но те ми отговориха, че нямат такава информация. В музик. бг попитах няма ли да го поканят в България да дойде, отговориха ми отрицателно. Предложете нещо да направим да го поканят да дойде в София. Ще бъде чудесно. Песните са му страхотни както в мелодичен така и в текстови аспект. Аз съм с гръцки произход и Ви приветствам, че сте завършили такава гимназия. Коя е тая Гимназия в София ли е? В Лозенец има едно училище може би е това? Много ще ми бъде приятно да можем да направим нещо. Ако знаете настоящата му програма или къде мога да я намеря помогнете ми Благодаря Ви..

 13. Благодаря още веднъж. Чакам отговора по емайла ми , ако може.

 14. Блогът ви е чудесен. Попаднах съвсем случайно на него, но останах много приятно изненадана. Ще продължавам да ви чета с удоволствие.

 15. Здравейте! Поздравления за интересния блог! С любопитство отворих калкулатора за изчисляване на идеалния ръст на партньора, който сте направили. За съжаление обаче резултатът беше малко отчайващ. Мъжът, който трябва да е „идеален“ за мен, би следвало да е 191cm (аз съм 175cm), а такива рядко се срещат. Дано д-р Богуслав Пановски да не е прав в изследванията си… 😀

 16. Спокойно, с Биляна сме също толкова високи (на един ръст сме) и това не ни пречи да си живеем щастливо 🙂

 17. Моята любима фраза е „Спрете Земята, искам да сляза!“. а днес след като ви открих бих казала – спрете Земята, за да попадна на вашата страничка. Дадохте ми надежда, надежда, че милите и умни хора ги има. Благодаря Ви!!!:)

 18. Аз се занимавам с много неща. Ако за вас представлява интерес, мога да ви изпратя някои мои материали.

 19. Здравей, Роси, благодарим ти за милите думи! С удоволствие бихме приели да се запознаем с някое твое дело, така че чувствай се свободна да ни изпратиш каквото решиш!
  Поздрави

 20. Много ми хареса начинът по който е подредено всичко за „най-добрата зимна гума“ . Летните си гуми ги закупих след слад като се консултирах с вашият блог , утре отивам за зимни и то след като избрах пак чрез вашият блог.

  ПОЗДРАВЛЕНИЯ И УСПЕХ

 21. здравейте първо да ви поздравя страхотно семейство сте,много ми харесвате и искам да Ви питам тъй като харесах много блога Ви реших и аз да си направя стигнах до някъде но се оплетох вече :Д и ако дадете съвет ще ви бъда благодарна дo MySQL съм но нещо не се оправям с английския.Благодаря

 22. Поздравления !
  Направили сте нещо много интересно и полезно !
  Желая ви здраве и много нови сполуки !

 23. Не ти трябват кой знае какви познания за MySQL, за да стартираш блог – всички инструкции ги има на официалния сайт на WordPress. Ако все още ти е трудно, просто помоли някой близък да ти помогне!

 24. Блога ви е страхотен и много интересен! Попаднах на няколко неща който са крайно интересни за мен. Желая ви много успехи както професионални така и лични!

 25. Страхотен блог!Много интересни и смислени четива. Успех и адмирации ,семейство Събеви!.Ще ви чета отново.Много лично щастие!

 26. Здравейте , сладури,

  искам да ви поздрави за чудесната идея да направите този общополезен и приятен за ползване блог.
  Гордея се , че съм ваша съгражданка и с удоволствие прочетох и разгледах темите за Русе. Бих искала да попитам вас или някои от вашите посетители дали ви е известно името на фирма в Русе, която организира курсове по компютърна грамотност през лятото. Със съпруга ми хвърлихме маса усилия и време да открием такава, но парадоксално за града ни не открихме нищо. Много полезна ни беше информацията за издаване на паспорт на бебе и линка за проверка на готовия документ.
  Благодарим ви още веднъж, бъдете здрави и щастливи.

 27. Привет!
  Две неща:
  1. Харесва ми бинарната аура на вашия блог. Чел съм малко, но все полезни неща, написани увлекателно.
  2. Имате поздрави от втората братовчедка на Панайотис – Пулпомена (от pulpo – октопод на испански). Срещнахме се в един пазар в Майорка и прекарахме страхотен… обяд с нея. Кавам нея, защото след сериозно оглеждане на пипалата, не намерихме по тях нито един пенис.

 28. И от нас две неща тогава:
  1. Наслаждавай се на бинарната ни аура, защото като гледам какво прави Вики с телефоните ни, скоро ще сме базирани на тризначна логика.
  2. Сигурни сме, че ако излезеш на вечеря с някои от приятелките на Пулпомена, ще си изкарате незабравимо и ще ви се услади!

 29. Здравейте!

  Поздравления, създали сте чудесен блог, изобилстващ от интересни статии и материали. Много ви се радвам – на вас и на това, което правите! Бъдете винаги толкова креативни!

  Разгледайте и моя блог, ако имате желание. Ще се радвам да обменяме идеи и информация. Поздрави!

 30. Здравейте сладури,
  Простете, но не намирам по-точно обращение. Случайно попаднах на блога ви и го чета вече втори ден.Много ми харесва и не случайно „зари-
  бявате“ и други. Желая ви здраве, късмет и много вълнуващи преживява-
  ния през 2013г.
  С поздрави: Христо

 31. Здравейте, искам да познавам повече щастливи хора. Вие от тях ли сте, наистина ли?
  Зорница

 32. „Животът е прекалено кратък, за да си нещастен.”

  Ричард Брансън

 33. Здравейте!
  От известно време търся преводи на песните на Любе.
  Попаднах случайно на вашия блог, но искам да ви поздравя
  за изключителните преводи, тъй като от опит знам колко трудно
  е хем да се запази римата, хем да не се изгуби смисълът на
  песента!

 34. Eй, Биляна и Петър, Вие сте изумителни, фотогенични, фотолюбопитни, интересни и занимателни. Аз пък Ви открих покрай бланката. … И след като си свърших добре работата, благодарение на Вас се върнах да разгледам блога Ви. Много уютно, увлекателно и възхитително местенце!!!

 35. Благодарим ти за добрите думи, Мая! Коментари като твоя са основната причина да прекарваме толкова време в писане на статии в блога. Поздрави и на теб!

 36. Покрай очакваната кончина на Гугъл Рийдър изпитвам някои трудности, напр. с намирането на RSS хранилката за коментари. Някак не се импортна в TheOldReader. Дали ви се пише нещо по въпроса за Гугъл Рийдър и евентуалните му заместители всъщност, то юли наближи…?
  П.С. Прегръдки на Вики!

 37. Здравейте страхотен блог. Имам питане – от къде може да се разбере програмата за гостуване на певците по нощните клубове в Солун. Много ще съм Ви благодарен ако имате подобна информация. Лек ден и бъдете все така усмихнати.

 38. За писане – пише ни се, но нямам време да ги разгледам поотделно и да направя добро ревю…

 39. Здравейте!Аз съм администратор на страница Русе във Фейсбук и си позволих да публикувам ваши снимки в един албум за телевизионната кула.Идеята на страницата ни е да популяризираме Русе.Хубав ден!

 40. Здравейте семейство,
  Отдавна не съм ви посещавал блога и днес съвсем случайно разбрах, че си имате второ дете.
  Честито и да ви радва много :_)

  А мястото къде го разбрах
  http://9gag.com/gag/aG9pXZG

  Поздрави
  В.

 41. Благодаря за прекрасния блог, който сте създали. Попаднах на вашето място по време на търсене на анимационни филми от моето детство!
  Късмет, щастие, здраве и успех Ви желая! 🙂

 42. Zdraveite, dvuomq se kakvo da kandidatstvam kato vishe obrazovanie, telekomunikacii ili kompiutarna grafika i animacii.Ne moga da risuvam,ne sym dobur s istoriqta, v matematikata sym krugla nula ili 3= :D.Dobur sum v kompiutrite 😛 .Shte kandidatstvam v nov bulgarski yniversitet.Zavurshil sym kinotehnika,audio i videosistemi v Popov(Sofiq). Shte se radvam da mi otgovorite.Yspeh!

 43. Ти сам си си отговорил 🙂 Иначе – има тестове за професионално ориентиране, можеш да започнеш от тук: https://icares.com/

 44. Здравейте.Случайно попаднах на Вашия блог и от малкото което прегледах до сега останах очарован.Много ми хареса как описвате посетените места и маршрути.Успяхте да ме спечелите и накарате и за напред да чета Вашите материали.Поздрави и много успехи.

 45. Здравейте семейство Събеви, вчера попаднах съвсем случайно на вашия блог.Има доста интересни теми и доста се зачетох.Продължавайте така и занапред, блога е интересен.Поздрави Стойчо Стойчев

 46. Благодаря Ви!!!
  Сайтът Ви ми помага доста пъти.

 47. “’Здравейте, мило семейство!
  Попаднах случайно на вашата страница, като търсех курортното селище Бадзаро, на стотина км. от Берлин, за да видя къде моят син е бил на почивка. Така и не го открих, но пък открих вас! Посетих 2006 г. Берлин за 11 дни, но не можах да видя и половината от това, което вие сте видели! Повечето от тези забележителности видях само отвън! Ако имах вашите напътствия, щях да съм много по-удовлетворена от престоя си в този изключителен, забележителен град! Вашият блог, написан с много чувство и полезна информация, много би ми помогнал тогава…….Сега ми навя много мили спомени и ме разчувства! Благодаря ви за хубавата емоция!
  Здраве и успехи за цялото ви семейство !

 48. Vaprosat mi e sledniqt zqdaljitelno li e deteto/decata da imat zadgranichen pasport iza kolko vreme stava izdavaneto mu blagodarq….

 49. Не е задължително, ако сте в България.
  Излизате ли зад граница е напълно задължително.
  Има обикновена поръчка (30 дни), бърза (3 дни) и експресна (1 ден), като цените, разбира се, са доста различни.7

 50. To Peter Sabev. Please find a little time to see the meaning of „gymnasium“ in Bulgarian. As reference see your linked in. It does not mean high school.

 51. gymnasium
  dʒɪmˈneɪzɪəm
  noun
  1. a room or building equipped for gymnastics, games, and other physical exercise.
  2. a school in Germany, Scandinavia, or central Europe that prepares pupils for university entrance.

 52. Здравейте, семейство!
  Преглеждайки по-горните коментари виждам, че не съм единствената, която е открила вашия блог, докато търси информация в мрежата, в моя случай подготвях едно пътуване до Франкфурт миналата година.
  Излишно е да казвам, че след това станах ваш редовен читател. А наскоро започнах да чета статиите хронологично започвайки от най – първите, както се следи сериал. :))
  Страхотни сте! Информацията, която споделяте е невероятно полезна, защото е любопитна и разнообразна, подредена и подробна. Но най-вече, защото я споделяте с всички нас!
  И накрая искам да ви кажа колко ви се възхищавам като хора и като семейство. Изпращам ви положителна енергия и пожелания за още много сбъднати мечти!

 53. И отново включване от мен 🙂
  Докато четях разни неща в блога, се сетих за тази мисъл на Селинджър:
  „Падам си по книга, дето след като си я прочел, ти се ще авторът, който я е написал, да ти е страшно близък приятел, та да можеш да го повикаш по телефона когато ти се поиска.“

 54. Здравейте мили приятели,
  Чета с интерес вашия блог, много е хубав!
  Искрено ви се радвам, вие сбъдвате частично и нашите семейни мечти и ние вече 40 години пътуваме, когато и както можем.
  Сега ни предстои през март до Дубай, и аз видях, че вие също сте писали нещо по въпроса , но не можах да намеря цял пътепис, бих се радвала , ако ни помогнете .
  Бъдете живи и здрави мило семейство и на добър час по нови дестинации.
  Рени и Георги Георгиеви

 55. Здравейте, мили Рени и Георги,

  Благодарим ви за хубавите думи! Все още не сме написали цял пост, но е в процес. Надявам се силно да го споделим с всички преди да заминете до Дубай.
  Дотогава, чувствайте се свободни да ни питате за конкретна информация или идея какво да посетите. Насреща сме!
  Поздрави и попътен вятър, семейство Георгиеви. 🙂

 56. Невена, толкова сте мила! Благодарим за тези топли думи.
  Както се казва – „Знаете къде да ни намерите!“. 🙂

 57. Още веднъж благодарим! Изпращаме ви любов, светлина и мноооого усмивки, които да ви топлят. Очакваме ви отново и ще се радвам да се запознаем наживо!

 58. Ползвам за бебoка си Huggies. Няма такава пелена като тях! С всеки модел на ПАМПЕРС за една цяла нощ (докато спи) имам проблеми – детето на сутринта е с мокри дрехи. Huggies имат попиващ слой и на дупето, докато ПАМПЕРС и други са с отпред само. Освен това са и комфортни, не се свличат и бебокът ми не проявява никакви признаци за неудобство, няма зачервявания, не е мокър дори когато пелената тежи половин кило и отгоре.
  Та може би това тук е реклама на ПАМПЕРС

 59. Здравейте може ли да попитам с мъжа ми нямаме брак но детето е на негово име може ли да изляза без тои да подпише пълномощно

 60. Здравейте, Кристина,
  Трябва мъжът Ви да подпише пълномощното, ако няма да преминава границата с Вас.

 61. Здравейте! Поздравления за чудесния блог! Много интресна и полезна информация! Случайно попаднах и ми хареса вашия блог.Имам само един въпрос? – Защо не намерих бутон за харесване и споделяне?
  Ще продължавам да ви чета с удоволствие.

 62. Благодарим за добрите думи. Предложението вече е реалност – има бутони за споделяне и харесване, ще се радваме да ги изпробвате.

 63. Здравейте,
  имате чудесни публикации от един леко по-различен ъгъл. Всъщност попаданах тук, докато правих леко проучване в контекста на една задача по работата ми, но определено ща, не ща се зачетох и загубих малко повече време от това, което бях планирал, но пък научих някои интересни факти 🙂

  Поздрави и успех на блога!

 64. Здравейте добри хора.Обръщам се към вас,за съвет и ако може те да ми помогнете.Тази година бях във Великобритания в едно селце близо до Саутпорт,много ми хареса и селото и градът и смятам пак да се върна там догодина.Та питането ми е имали към кого трябва да се обърна за да питам за работа по вероятност ако може да не е само сезонна.

 65. Здравейте, Петър и Биляна!

  И аз като повечето хора тук попаднах случайно на вашия блог. Уникално местенце, много увлекателно написано и те кара да мечтаеш за още дестинации.
  В момента сме в етап организиране на разходка из Дания- Леголенд, Есберг и Копенхаген. Разказаното от вас страшно много ми помогна за плануването и с ръка на сърцето мога да кажа, че сте ни като пътеводител. Впечатлена съм от лекотата, с която разказвате. Човек може да се влюби в дадено място само от написаното.
  Благодарение на вас съм планувала нови посещения из красиви градове, с които ще изненадам любимите ми хора!

  Надявам се да прочета разказите ви за нови и интересни места, а защо не и да ви последваме!
  Бъдете много успешни и щастливи!

  Нина Златева

 66. Здравейте, мило българско семейство!
  Поклон пред труда ви! Страхотни сте!

  Поздрави,
  Владислава

 67. Здравейте, Биляна,

  Писах Ви и във фейсбук, но не знам дали ще отговорите там на непозната, позволих си да Ви пиша и тук. Търся Ви с молба за информация относно изпращането на Myheritage DNA kit пробата, прочетох блога ви и поръчах един за подарък на моя приятел. Вчера го активирахме и предстои да вземе пробата, но за да е по-сигурно решихме да попитаме Еконт, Спийди и Интерлогистика дали не може чрез тях да го пратим – имали забрана за биологичен материал и лекарства. Момичето от Интерлогистика ни посъветва за адреса на изпращане, защото в комплекта има плик с адрес до TNT Germany, каза че и тя е пращала и не й го приели и т.н. Бил грешен адрес, понеже пишете, че сте го пратили в САЩ, можете ли да ми дадете адреса. Когато се свържа със сайта, оттам имат шаблонни отговори и въпроси и не мога да получа адекватна информация!

  Предварително благодаря!
  Габриела

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *