Пробуждане (Awake)

Жанр: трилър

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0211933/

Оценка: 8 / 10

Отдавна не съм писал за филми, а причината за това е, че рядко ми остава време да гледам филм, а още по-рядко се случва да попадна на нещо добро.

„Пробуждане“ разказва историята на Клей (Хейдън Кристенсен) – богат младеж, на когото трябва да направят сърдечна трансплантация. На един от 700 души обаче се случва да изпадне в „анестетично съзнание“ – парализиран си, но чуваш, усещаш и осъзнаваш всичко, което се случва… Та, представете си, че сте будни, докато ви режат гръдния кош… чувате хирурзите да си говорят за футбол… и не само! Освен за нещо красиво като Джесика Алба, не знам за какво друго да си мислите… Ако предполагате, че това е поредната простотия с много кръв и вътрешности, лъжете се! Филмът е пълен с неочаквани обрати… Всъщност, препоръчвам ви да го гледате просто така – струва ми се, че дори трейлърът би ви развалил кефа от гледането. И ако в началото действието е малко тривиално и мудно, от средата нататък филмът наистина ще ви впечатли.

5 мнения за “Пробуждане (Awake)”

  1. Точно вчера го гледахме.Въпросите на кого имаме доверие бързо се пораждат в главите ни..Все пак аз предпочитам другия по стар Пробуждане с Де Ниро.

  2. Хмм, не съм гледала филма но не мсилиш ли че е по добре хирурзите да си говорят за футбол по време на операцията ти, а не да обсъждат следващото срязване: „Хмм, Др. Акула какво мислите, трябва ли да срежа това или не? Имам чувството че трябваше да срежа още нещо… Уупс… не беше това… тук шурти вече. Сестра, попийте..“ Ако трябва да обсъждат операцията по време на самата операция, значи не са се подготвили добре за нея и не са сигурни в това което правят.

  3. Гледах го преди няколко месеца и аз също го препоръчвам.

  4. @water28: Едно е да обсъждат операцията ти, съвсем друго – как точно ще ти видят сметката и ще ти гепят парите…филмът е страхотен. След него станах фенка на Хейдън Кристенсен и за пореден път се накефих на играта на Джесика Алба:)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *