Използване на материали

Изображение:Elektroll

  •  Харесали сте наша статия и искате да я цитирате?
  • Искате да ползвате наша снимка?
  • Впечатлило ви е наше проучване и искате да го публиквате във Вашия блог или вестник?

Няма проблем! Освен ако изрично не е упоменато друго, целият блог е под Creative Commons лиценз.

Имаме само три условия:

1. Признание (BY) Трябва да посочите авторството на творбата с хиперлинк (пример: Блогът на Биляна и Петър Събеви или www.peter.and.bilyana.net). Предпочитаме конкретен линк към дадената публикация вместо към блога, т.е. www.peter.and.bilyana.net/link-to-the-post/ вместо www.peter.and.bilyana.net. За пример вижте как ние използваме изображението, създадено от Elektroll малко по-нагоре.

2. Некомерсиална цел (NC) – Правим този блог безплатно и прекарваме много време в това той да предоставя вярно и точно съдържание, както и да е полезен на читателите ни. Ако ползвате материали, те също трябва да бъдат достъпни безплатно за хората.

3. Споделяне по подобен начин (SA) — Ако решите да използвате материали от блога и да създадете нещо ваше, базирано на тях, следва и вие да го споделяте по Creative Commons или подобен лиценз.

Дори и да не отговаряте на тези условия, свържете се с нас и ще се разберем. Ако имате въпроси, също не се колебайте да ни потърсите. Обикновено отговаряме в рамките на няколко часа.

Благодарим за коректността предварително!

2 мнения за “Използване на материали”

  1. Здравейте,
    Привет от най-хубавото училище в София. С удоволствие ползвахме през изтичащата година Вашия календар с почивни и дни за отработване. Моля Ви спешно пригответе и за следващата година.
    Поздрави! Очакваме Ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *