Самотният бял мъжкар

Днес явно нямам вдъхновение да пиша, но пък за сметка на това имам вдъхновение да чета…. И попаднах на материал, който сякаш е писан за мен… и за много други като мен. Тишо пише страхотно, така че ви съветвам да прочетете статията за самотният бял мъжкар в Града

6 мнения за “Самотният бял мъжкар”

 1. Тенкс, дюд, за положителното мнение, ама трябваше да видиш какви несправедливи реплики-оправдания си заслужих от изпоженилите се несретници. Иска им се да бъдат на нашето място, ама не могат. Е, и на мене ми се иска понякога да бъда на тяхното, обаче тогава си спомням за кучето, частния шофьор в задрсътванията, боклука, чиниите, мързеливата свирка, плочките за баня, и ми се отщява :))

 2. Тишо, положителното мнение е относно начинът на писане, а не на съдържанието. В смисъл – към момента съм такъв, да, обаче все някога нещата ще се променят. И съм се сблъсквал с много по-сериозни неща вече, че да се плаша от сметки за ток, насрани памперси и отпушване на канала… примерно… Обаче всяко време с нещото си! Просто постът ти (или в случая, статията е по-точно определение) са много характеризиращи и впечатляващи, поне за мен.

 3. Hello everybody,
  I just looking who listening Djordje Balasevic and likes physics and I found this blog 🙂

  Greetings from Serbia

 4. Разбирам, харесва ти формата, но не и съдържанието. Е, аз никога не бих си купил гадба бира само заради бутилката, но в случая постовете ми са безплатни, за разлика от бирата, така че мерси отново за добрите слова. Да, всяко нещо с времето си. Никъде не пише, че ергенският живот е вечен. Дори между редовете. Ама я се замисли, как ще бъдеш по-щастлив, когат станеп на 45 години: а) с 20+ мацка под ръка или б) с 45-50 годишна изнервена и неуравновесена заради климактериума си леличка – бившата красавица, в която си бил влюбен като млад и глупав младоженец…:)) Шегувам се, разбира се. Важното е да си щастлив в момента, какво ще става утре само един Господ знае. Айде със здраве! 🙂

 5. Харесва ми и съдържанието, бе, човек… Просто не мога да говоря против нещо, за което съм сигурен, че и на мен ще ми се случи рано или късно.

 6. Статията е страшно добра и изчерпателна. Но се чудя, Тишо, ти сигурен ли си, че на 45г. ще изглеждаш достатъчно добре, както на на 20, и в действителност ще има толкова мацки покрай теб? Биологическият часовник на бабката с климакса действа така, както и твоя.
  Ергенлъкът, според мен, както за жени, така и за мъже, е нещо като наркотик. Проблемът е, че свикнеш ли с него веднъж, няма отърване. Просто на дърти години няма как да се научиш да обичаш някого и да разбереш, че в живота трябва да мислиш и за другите, не само за себе си, ако искаш и те да мислят за теб. Но човек трябва хубаво да си помисли, може ли да живее така цял живот.
  Е, в края на краищата всичко е въпрос на личен избор.
  И в двата случая трябва да направиш много жертви…просто трябва да си избереш кое ти е по-скъпо.
  Аз лично съм на принципа, че ако човек не остави семейство след себе си, значи не е оставил нищо. Децата са най-истинското нещо в живота. Всичко останало е преходно/не че се чувствам баш подготвена за деца де/. Но ако за тебе е по-важно всяка вечер да си с различно маце, да знаеш, че не си длъжен никому или нещо друго, тогава няма нищо лошо да си продължаваш така. Ама е малко грубо да кажеш, че женените мъже са несретници. Прекалената независимост не е толкова хубаво нещо. Да си абсолютно независим, значи да си сам. Ако не те бърка да си сам, хубаво. Ама аз не познавам много хора, които искат да прекарат целия си живот сами. Може бабката с климакса да ти мърка редовно, а това да те кара да се сещаш за хубавите спомени от едно време. Ама именно заради хубавите спомени си заслужава да си я търпиш. И ако с бабката не сте създали семейство, я кажи, кой ще ви гледа като одъртеете?
  Айде няма да задълбочавам повече. Но така или иначе, нещата за мен стоят така:
  Щастието в живота се постига с цената на голяма болка. Просто си е закон. Ако не искаш да дадеш, няма да получиш. Толкоз…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.