Любэ с нов албум – "Свои"

Преди почти месец на сайта на група Любэ се появи кратко заглавие:
У группы „Любэ“ вышел новый альбом „Свои“
Видях новината чак сега и страшно се зарадвах. Групата остава вярна на стила си в новия албум, като лично на мен малко ми липсват по-твърдите песни на групата, но за сметка на това по-баладичните присъстват стабилно в новия им албум… Непременно чуйте „Всё опять начинается“, „Мой адмирал“, „Заимка“, „Свои“…
За тези, които не са чували за Любэ, това е най-любимата ми руска група… Грабнаха ме преди много време, когато за първи път чух „Конь“ в любимата ми (вече бивша) русенска кръчма – Митака. Постепенно се сдобих с дискографията им, преведох две техни песни („По высокой траве“ и „Конь„), посетих концерта им в Каварна
Както каза човекът, заради когото научих новината (Dj.Maga от Генерал Тошево) „за мен хората, които обичат Любе са ми като братя“… Разбирам го и съм съгласен с него! И нямам търпение да видя албума в музикалните магазини, за да си го взема!

7 мнения за “Любэ с нов албум – "Свои"”

 1. Айй, чудничко!
  И аз много ги харесвам и с удоволствие ще изслушам новия албум 🙂

 2. Пешо, този албум вече е добавен в MP3Sparks (www.mp3sparks.com). Можеш да си го изтеглиш ако искаш.

 3. „Мой адмирал“ е страхотна. Не пропускай и филма – струва си да се види. А другие не съм ги слушала още, но ще ги изтегля от подсказката на Камен.

 4. Албума, както отбеляза, е страхотен! В Москва имаше техен концерт…изпяха толкова много песни!

 5. ЕХА – браво !!! … и аз съм маняк на Любе – имам май всичко издадено…

  П.П. аз преди 2 месеца си изтеглих новия албум от един руски трекер- обаче това което изтеглих са два файла Lyube – Svoi.wv (321МБ) и Lyube – Svoi.wv.cue (1.77КБ)
  което според мен е някакъф архивиран формат – който обаче не знам как да разопаковам – има ли някой идея ?

 6. Здравейте!
  За ЛЮБЭ няма какво да се коментира – страхотни, уникални, най – великите. Гласа на Расторгуев мога да слушам непрекъснато и да не спра да му се възхищавам. А текстовете на песните им са един път.Кажете откъде да сваля новите неща.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.