Ямбол е градът…

Отивам на Пролетен турнир по информатика в Ямбол… Не съм бил повече от 5 години в този град, но си спомням Тунджа и една стаааара, стааара лимонададжийница… Тогава бях състезател, сега съм жури… Както и да е, на вас приятен уикенд, а на мен – град и стил, както пее Дражето

4 мнения за “Ямбол е градът…”

  1. Точно ще разкажеш колко е нагласено всичко при съставянето на класирането!

    ju

  2. Е, колко е нагласено сега… неудобни въпроси! Ще ти кажа само, че младежкият национален отбор бе определен с по един човек от градовете Русе, Пловдив, Шумен и София… По някаква случайност това са градът, в който съм роден (Шумен), градът, в който съм живял (Русе), градът, в който съм учил (Пловдив) и градът, в който работя (София)… Как мислиш, дали е нагласено 🙂 Сега сериозно, при нас се прави автоматична проверка с тестове, така че толерансите като симпатичен и не толкова симпатичен състезател са нулеви… Ако се интересуваш повече от състезанията по информатика и как се оценяват, виж тук.

  3. 1.Защо не са публикувани решенията на участниците и тестовете.
    2. Какво означава „е“ при тестовете и причините моля.

  4. 1. Не е моя работа да ги публикувам… Условията на задачите също още не са се появили, но предполагам, че и това ще стане – проверявай Инфоман.

    2. Отговорът – тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.