Любэ са в София на 3 юли!!!

Кой? Любэ
Какво? Митинг-концерт, организиран от БСП 🙂
Кога? 3 юли, 19:00 часа
Къде? София, пред Александър Невски
Колко? Безплатно като пари, но подозирам, че цената, която ще трябва да платите са предизборните агитации…

10 мнения за “Любэ са в София на 3 юли!!!”

 1. Вземи автограф и за мен 🙁

 2. Гледай да напишеш някой дълъг пост с много снимки от концерта! Направо и записи на песните сложи.. и 3D virtual reality запис на целия концерт …със 360 degree view angle… и вземи автографи за всички ни, дето не можем да дойдем… абе що не го air-ваш live в блог-а си? 😀

 3. ако ще и Джако от гроба да вдигнат пак няма да им ида на концерта на мазните комуняги, та после да ме отчетат като комсомол!
  сега много хора ще си кажат "е друго хубаво може и да не видим от тях, ама поне Любе да чуем", аналогията с гладния циганин е очевидна "е друго хубаво може и да не видим от тях, ама с тея 20 лв. ще си купя 3 шишета ракия"…

 4. Test, не е същото. Това, че отиваш на концерт, не значи, че трябва да гласуваш за БСП, нали? За разлика от циганина с 20-те лева. Всъщност, мога дори да ти гарантирам, че НЯМА да гласувам за БСП. Това не ми пречи да отида на концерт на любимата си група. И в случая въобще не ми пука дали аз си плащам билета или ми го плаща някой друг.

 5. Изобщо, ама по никой начин няма да гласувам за БСП. Абсурд!!!! Но за да чуя "Любэ" ще преглътна идиотизмите им. Дето се вика "меня не убудет" 🙂 Да си кряскат там, не ми пречат, щом ще мога да чуя "Позови меня тихо по имени" на живо!!!

  AnnaNik

 6. Намериха и те на кого да пеят…

 7. Аз от скоро (и от Петър) съм фен на Любе, но не съм чувала в нито една от песните им им да се призовава народа към комунизъм или към БСП. Това което разбирам е че пеят за приятелите семейството си и Русия. Колкото и да съм фен на западната музика, понякога и на мене ми писва да слушам одите на Akon за нечий задник или на Fergie …за собствения си задник и други анатомии.
  Съжалявам че не мога да отида и аз на концерта да им се наслушам на живо.

 8. май явно не съм се изразил добре:) Нямах предвид, че Любе ще агитират за тях или пък вие ще гласувате за тях(слава Богу), а просто че тези хора ще използват присъствието ви за пропаганда сред твърдия си електрорат.

 9. Много съжалявам, че няма да мога да отида на концерта, но не живея в София. Естествено, че Любэ нямат нищо общо с това кой за кого ще гласува. Музиката им е страхотна и си струва да се чуе на живо. Пожелавам на всички приятно изкарване! 🙂

 10. Типично за БСП, руски подлоги – на заключителния си митинг канят любимата група на батюшка Путин! А и Любе са твърди поклонници на руската мания да бъдат световна сила (което не са и едва ли ще бъдат, гледайки им развитието).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.