Машина за сапунени мехури

Това е масажна вана Taurus Bahia Relax Spa. Изключително подходяща е за релаксиращ воден масаж на ходилата след тежък работен ден или просто за напарване на краката, ако сте се простудили. Важно е да спомена, че в упътването й изрично е написано, че се забранява поставянето на течност, различна от чиста вода.
Забранените неща обаче често са най-сладки… Добавите ли малко душ гел, масажната вана се превръща в машина за сапунени мехури и удоволствието е гарантирано (особено в добра компания, както е в моя случай):
Ако решите да изпробвате ваната като машина за мехури, държим да отбележим, че това си е изцяло на ваша отговорност и крие куп опасности.
И понеже никоя фирма-продавач на масажни вани не се обади тази вечер, за да й направим реклама, ще ви кажем, че подобни устройства можете да намерите в почти всички магазини за битова техника на цена 50-60 (и повече) лв.
Казано по друг начин:
Масажна вана – 56,00 лв.
Душ гел с приятен аромат – 5,20 лв.
Малко чиста вода – 0,02 лв.
Да напълниш врата на партньора със сапунени мехури – безценно!

4 мнения за “Машина за сапунени мехури”

  1. Има нещо, което е и остава необяснимо за мен. В българските сайтове на отделните аукциони, същата тази ваничка се предлага като „дезинтоксикатор“. А сега де!?

  2. Абе вие няамате ли си друго какво да правите 😀
    Super снимки.
    Ако се бяхте открили михуро-правачката миналия месец, можеше да си окрасите коледната елха с мехури.

  3. хеййй вие сте няква много забавна двойка ,много ме радвате :))))А онази публикация за анимационните филмчета бешееееее уникално попадение ,супер назад ме върнахте (е не чак толкова де ) :)))

  4. Благодаря, Лина… от 3 до 8 сутринта обикновено сме много скучни, между другото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.