Любимото ви място вкъщи…

Какво ще стане, ако случайно хванете 100 души, сложите ги в един голям апартамент и ги накарате всеки да отиде на любимото си място. Ами според анкетата, нещо такова:

Накратко, ще се заформят две големи компании – най-голямата ще е в хола (дневната), втората по големина – в спалнята… Голяма част от останалите ще отидат в тясната тоалетна. Девет души ще отидат по терасите, пет – в кухнята, шест – в детската, трима – в банята, четири ще започнат да си бачкат нещо в кабинета, трима – в градината. Един самотник ще се качи на тавана, а друг ще остане в коридора.
Интересна картинка, нали?

5 мнения за “Любимото ви място вкъщи…”

  1. Пълният малък кенеф е култ 🙂 Имаш мейл 😉

  2. На мен ми е интересно като има толкова много хора в спалнята, защо в банята са само трима?! 🙂 И накъде ли се е запътил този в коридора?!

  3. Аз разбирам този в коридора: той иска да се махне от всички останали. Ако в този апартамент наистина има толкова много хора, даже ще се насаберат повече в коридора… някои към вратата ще се запътят… някои от външната страна на външната врата ще им е любимото място 😀

  4. Ами не е споменато къде са компа, колоните, голямата плазма, готините мацки… това щеше да попромени малко подредбата 😛

  5. Глупаци – ‘що се бутат в малката тоалетна, като в банята също има тоалетна и само 1 човек.

    :-))

    Готино проучване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *