Горчиво!

halki

Време е!

Време да си кажем „наздраве“!

Време да си кажем „честито“!

От днес семействата в България са с едно повече, така че горчиво за младото семейство Събеви!

Горчиво и за техния общ блог, който вече е на бял свят… и дори в момента четете част от него.

Ден след като подпишем отпрашваме към Барселона, а след като се приберем и намерим повече време за Интернет забавления, ще се опитаме подробно да ви разкажем за премеждията ни преди, по време на, а и след сватбата… и за Барселона… и за градския транспорт в София… и за сливането на блога… и за кравичките в едно планинско село… и за всички останали неща, които решим да ви напишем, разбира се 🙂

Дотогава изпращаме сърдечни поздрави към всички наши приятели и читатели, като ги молим за още няколко седмици търпение, докато нещата се върнат в ритъм.

До скоро!

12 мнения за “Горчиво!”

 1. Горчиво, гочиво…..
  Успех на младото семейство и много поводи за усмивки.

 2. Честито! Да сте живи и здрави! Много щастие, любов и общи успехи ви пожелавам.
  Изглеждате красива двойка.

 3. Честито! 🙂 Пожелавам ви да бъдете щастливи.

 4. честито и от мен. и още веднъж горчиво, много горчиво. след 25 години пак да дадете повод да ви честитим този ден :*

  и един непоискан съвет 🙂
  това „блогът на биляна и петър събеви“ изглежда някак прекалено стандартно. аз лично бих предпочел да го виждам като „блогът на боримечките“ или „блогът на биляна и петър“ 🙂

  и пак – горчиво.

 5. Честито!
  Да сте живи и здрави и мноооооого щастливи!

 6. Здрасти, Пешо. Често ми се е случвало да размишлявам за смисъла на сватбите. И за купищата клиширани пожелания покрай тях. Какво точно се честити, защо точно тогава се пожелава. Нали тези хора се познават от преди, нали са живели заедно, защо точно на този ден им желаем щастие.

  И докато правех косата на Ани за сватбата ти, ме осени прозрението : Всички знаем, че семейството е един дълъг и трънлив път, осеян с изпитания, коварни пропасти и остри завои. И осъзнах, че смисълът на сватбената церемония е да се съберат приятели и доброжелатели, които някак с повтарящите се пожелания за щастие и благоденствие да създадат нещо като масов транс, като колективна позитивна представа за вашето бъдеще, която да повлияе положително на истинското бъдеще. Нали (пре)откриват напоследък хората, че мислите и пожеланията имат влияние върху действителността.

  И може на някого да се стори, че съм открила топлата вода, но за мен беше важно, защото сега с чисто сърце мога да кажа:

  Пешо, Биляна, пожелавам ви щастлив и спокоен съвместен живот. Пожелавам ви да запазите връзката между себе си и в трудните моменти, пожелавам ви да решавате лесно споровете си. Пожелавам ви да направите своето семейство уникално, специално, различно, напук на съветите и напътствията с които ще ви залеят. Пожелавам ви винаги да сте в един отбор:) И да намерите силите и себеотрицанието да бъдете сплотени и в най-тежките моменти, гръб до гръб срещу всичко и всчики, които се изпречат пред вас. Всичко хубаво!

 7. a nazdrawe i mnooooooogooooo hubawi momenti i edno hubawoidwane do severna amerika (w chastnost Toronto) 🙂

  shte chakame tarpeliwo podrobnostite okolo swatbata.. da widim kakwo e stanalo 🙂

 8. jelaq vii cqloto shtastie da vi se izsipe na glavata,vie go zaslujavate.. ! OBICHAM VI ..

 9. Честито!Пожелавам ви да отпразнувате златната си сватба все така влюбени!Обаче цял ден търся сними от сватбата и нямам търпение да ви видя.Сложете някоя,моля ви!

 10. А тази статия със сватбените приготовления и премеждия дали сте я осъществили?

 11. Здравейте, все още не. Ако ви интересува нещо конкретно- насреща сме! 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *