Кашон бисквити и лакомства :)

Няколко дни след нашия пост за бисквитите Анелия ни се обадиха от „Победа“ АД. И само час по-късно получихме кашонче, пълно с лакомства…


Самата пратка беше доставена лично на Биляна от едно много мило момиче – Мирена Тодорова, PR-ката на „Победа“ АД за гр. София.

И докато ние казваме „сбогом“ на диетите за известно време, вие може да прочетете придружаващото писмо:

Това е вторият път, когато споделяме положителни впечатления за продукт и след това се свързват с нас от съответната компания… Първият път се случи така с „Орбител“ в блога на Петър Събев преди четири години.

И ако първият ни пост за бисквитите „Анелия“ си беше чисто положително впечатление, то изобщо не се свеним да наречем този реклама. Напълно заслужена реклама за „Победа“ АД както за чудесните продукти, така и за факта, че си направиха труда да ни почерпят по повод поста. Браво на маркетинговия им отдел и специални поздрави както на софийския офис, така и на Меги и веселата компания на „Победа“ в Бургас, които заедно направиха изненадата толкова  неповторима! И голямо „БЛАГОДАРЯ!“.

Сега е време за нощни бисквитки с мляко… Мням-ням-ням…

А ние май ще почнем да пишем повече положителни продуктови ревюта 🙂

12 мнения за “Кашон бисквити и лакомства :)”

 1. Шапки – долу! Поздравления за Победа, Бургас. Момичета и момчета, много странно се почувствах от тази новина. От онова приятното странно, когато не знаеш какво да кажеш. Поздравления. А и можете да сте сигурни, че първото сладко нещо, което ще ям през ваканцията като се прибера в Русе, ще бъде бисквити „Анелия“. С един жест вие успяхте да превърнете Победа АД от просто някакъв производител на сладки работи в марка (грозно ми е да кажа бренд 95 минути след 24-ти май мое време), която означава нещо сама по себе си. Интересно би било да направите едно case study (е това вече не знам как е на български) за маркетинговия ефект от кашон бисквити, за да учат студентите (по маркетинг и не само) как се прави. Не се шегувам – щях да загина от скука тая година да се занимавам с Уолт Дисни… за четвърти път в тригодишната си бакалавърска програма.
  В този ред на мисли – защо не изнасяте продуктите си за Западна Европа? Бисквитите не са сирене и ракия – и тук са традиционен продукт и няма да ви трябват милиарди, за да научите германците да ядат и Анелия, а не само Лайбниц, примерно (въпреки че Лайбниц са много вкусни). Не са домати да е проблем транспортът. Не сте Загорка, собственост на Хайнекен, да сте обречени да сте местна марка. Капацитет ли не ви достига? Моля ви се, искам някой от някой български производител на качествени продукти да ми обясни защо не ги изнасят за най-големия пазар в Европа. От просто любопитство искам да знам, а и като знам къде е проблемът, мога по някакъв начин да се опитвам да измисля как да го реша. 🙂 Млад и зелен съм още и имам мечти. 😉

 2. Пешко, пиши повечко за автомобили 🙂

 3. Да оставите и на мен някоя бисквита до петък, иначе НАНА качване и свързване на бойлер и всички останали електричарски работи по апартамента ! Майтап бе Уили !

 4. TAfricanski, подкрепям те напълно, че трябва да изнасят (но без да развалят качеството!!!), дори си мисля, че вече го правят, но някой от „Победа“ трябва да каже…

  Влади, знаеш ли откога си чакам „кашонче“ с новата Opel Corsa вътре, ама няма… явно от Опел обмислят Insignia или поне Astra да подарят.

  Данчо, вентилаторът в банята и балконската лампа са вече готови, така че две бисквити по-малко 😛

 5. Аз и една приятелка направихме фен страница във Facebook: http://www.facebook.com/biskviti.anelia В неделя даже някой е шеърнал линк към вашата статия. Много ме радва, че не сме единствените върли фенове. 🙂

 6. Браво на „Победа“, ама и на вас, заслужавате си подаръка 😛
  Да ви е сладко!

 7. Поздравления за маркенитговата дейност на Победа и извинения за коментара ми от предишния пост (беше прибързан но от обективен).

  Поздравления и за положителния дух, който блога ви внася в интернет пространството. Как да не ви почерпи нещо човек.

 8. Браво на комуникационния отдел на „Победа“ 🙂 Чудесно е, че си провеждат редовен блог мониторинг.

 9. Ranata prawi borbata… kazali horata po edno wreme…. pozdrawlenia za lakomstwata!!

 10. Отново браво за рекламата на „Победа“ АД.

  Именно заради нея днес си купих за първи път тези бисквити (инак едва ли бих го сторил).

 11. Здравейте,

  Много се радваме на всички ваши коментари и сърдечно благодарим за тях!!!
  Както писахме в предишното писмо, ние ценим мненията на потребителите и винаги се стараем да дадем отговор.
  Знаем, че продуктите ни се търсят в чужбина. Получаваме писма от българи там и дори наскоро Виктор Калев спомена в „Шоуто на Слави”, колко им липсват на българите в Канада лютеницата, кебапчетата и бонбони „Черноморец” 🙂 (Можете да видите видео на шоуто във фен страницата на „Черноморец” във Facebook: http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Chernomorets/130551689866?ref=ts ).
  В момента „Победа” изнася продукти в: Румъния, Грузия, Полша, Чехия, Словакия, Унгария, Естония, Литва, Кипър, Гърция и дори Турция – страната с най-голямо производство на захарни изделия. Има интерес и от страни от Западна Европа. Периодично имаме износ в Германия, Испания, Италия и Англия, а също и в Канада, САЩ и ЮАР. Но Западна Европа не е толкова лесен за покоряване пазар, както TАfricanski смята. Има редица особености, които създават трудности при налагането на нашите продукти на тези пазари и които са определящи за доброто позициониране на продуктите ни (напр. минимални количества, допълнителни транспортни разходи, промотиране, необходимост от силни регионални партньори за дистрибуция и пр.). Важна е също големината на този пазар, както и фактът, че там нашите продукти са нови и непознати. Не са за подценяване и различните вкусови предпочитания и навици в различните страни.
  Години наред „Победа” е един от малкото български производители, представени на международни браншови изложения в Западна Европа, по-конкретно Германия и Франция, със собствен дизайнерски щанд. Продължаваме да полагаме усилия по намирането на нови партньори в Западна Европа и налагането на наши продукти там.
  А, ако някой от вас измисли начин, как да продава продуктите на „Победа” в страната, в която живее, веднага да се свърже с нас на е-мейл: export@pobeda-ad.com. Може да се роди не едно успешно бизнес сътрудничество. 🙂

  Пожелаваме ви много сладки мигове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.