Простотията на Facebook

Преди няколко месеца, когато за първи път се регистрирах във Facebook, бях направо очарован от този сайт. Зарибих 2/3 от познатите си и беше наистина забавно. После започнаха да излизат по хиляди приложения на ден, да ме карат да каня по 20 приятели, за да ползвам нещо и това меко казано ме издразни. Вече влизам много рядко във Facebook и като цяло имам много негативно отношение към сайта. И се оказва, че не съм единствен! Вижте това:

7 мнения за “Простотията на Facebook”

 1. Аз пък много харесвам фейсбук. Адски ми улеснява поддържането на връзка с 400те ми приятели, които са пръснати из целия свят. Фейсбук е просто създаден за друг контекст, така че може да не е изцяло приложим в БГ.

  Що се отнася до апликейшъните, най-спокойно можеш да игнорираш всичките покани и никой няма да ти се разсърди. 🙂

 2. Това за ignore и аз щях да кажа. И на мен ми беше писнало да ме хапят вампири денем и нощем… Само най – необходимото.
  Но клипчето е адски свежо, и показва, че винаги има и анти-…

 3. И пак да ви кажа:
  Кой не тачи своя Цар е йдно животну и треби да живей у кочината, там да лочи помийа, дам да сире и да пикай! А кой люби своя Цар ша намери благодат и успокоенье!
  Тъй е то, кат сти толкуз прости и не разбирати, че само Царя знай как да управлява, ша търпите! Ако сига Нашият Цар управляваши, нямаши да й така! Казвах ви аз, ама не слушати! И затуй ша си хапити задниците, ама ше й късно! Да са научити да слушати туй, дет ви учи баба ви Коконица!
  Ето ви пак мойту йсе, тоз път хубуу гу прочитети:
  СПОЛАЙ ТИ ЦАРЮ, СПОЛАЙ ТИ ЧЕДО!
  В нашта махала преди много години имаши чешмичка. Народната власт я построи за народа, за да пие бистра вода до насита.
  Да ама дойде костовашкото време и чешмичката пресъхна. После додоха едни булдозери и багери и ровиа, ровиа и сичко изпотъпкаха, а от чешмичката и помен не остана. Сигурно лично Костов ги беше пратил, за да не може народа да пий вода, а да купува бутилирана и да пълни гушата на Муравей, бял ден да не види дано!
  Добре чи после Нашия Цар наново дигна чешмата, Господ да го поживи! На откриването Царя лично доде и ми каза:
  – Бабо Коконице, пий бистра вода до насита, има и за теб, и за внучетата. Няма вече да купувате бутилирана. А господин Муравей Радев нека да си смени чипа. Пийте и бъдете здрави!
  А аз му викам:
  – Сполай ти Царю, жив да си ни! Че ако не си ти Костов пак ше доде да бутне чешмата, чумата да го тръшне дано!
  И после му целувам ръка и му думам:
  – Още сто години да си жив, бащице наш!

 4. Винаги съм харесвал myspace.com повече.

 5. не, че искам да натяквам но…
  told ya! 🙂
  Това е една от многото причини поради които не съм фен на social networking сайте-ове. Дори добрите рано или късно биват купувани от някоя ненаситна компания като Microsoft или Google и в следващия момент личния ти профил там се превръща в кръстоска между billboard и pyramid scam. Което е още по-лошо рядко има опция Delete Account и дори когато има такъв бутон, ти все още им стоиш в базата данни „за всеки случай“.

 6. Понякога когато си delete-неш account-а почват да ти пращат други видове email-и от рода на „сигурен ли си че не искаш аccount? Ти си ни любимия user!“ или „Ще ти направим нов за без пари“, „Сигурен ли си че си сигурен?“ и естествено „Направи си account и ще имаш еди-коя-си апликация!!“
  Все пак, аз съм записана в сумати social networking websites (включително и facebook) и доста рядко получавам емейли от тях. Човек винаги може да си смени setting-ите за да не му пращат глупости.

 7. water28, Facebook moje da ima IGNORE, no ne mislq che ima opciq „IGNORE AND REPLY TO ANY REQUEST NOT HONOURING THE IGNORE WITH A DENIAL OF SERVICE ATTACK ON VIOLATOR ALONG WITH 2000 HATEMAILS ALL CONTAINING A DANGEROUS VIRUS“

  Bi bila polezna, ne mislite li?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.