М+А=НЕЗНАМ

Култов надпис в квартал Зона Б-5, гр. София. Изразява цялата неяснота и объркване на влюбен човек, а „любимата“ ми дума „незнам“ просто кърти мивки… Като се замислиш „незнам“ вместо „не знам“ не е толкова голям проблем в сравнение с това, че е правилно да пишем „вкъщи“ слято, но не и… „вгъза“… примерно! По този въпрос обаче повече ще прочетете тук. А аз ще се чудя какво ще стане с М+А…

 

16 мнения за “М+А=НЕЗНАМ”

 1. от Norman:
  Абе, тъпунгери стига с това НЕ ЗНАМ, за ваше удобство нали НЕЗНАЯ прави изключение и се пише слято. Само бръщолевите и пишете празномислия…аз пък ако искам ще си го пишем НЕЗНАЯМ.
  Буоох, изчерпан, мозъчно изстърган блогър…гнъс, гнъс !

  БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

 2. Ех, ако можеше да вържеш две думи правилно, за да разберем какво искаш да кажеш…

 3. от Norman :
  Е какво съм ти виновен аз, че не можеш да ми стъпиш на малкия пръст по виртуозност и необхватност на мисълта .Цъкай си СЕО-тата и се надявай пак да дойдем да ти направим оборот.

  БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

 4. CEO = Chief Executive Officer, т.е. изпълнителен директор (или с други думи – шеф на компаия).
  SEO = Search Engine Optimization (или с други думи – оптимизация в интернет търсачките).
  Явно необхватната ти мисъл излиза от гъза, а не от главата, но както се казва, не бива да хвърляме камъни по рядко лайно, щото пръска… Та.. пръскай си в някой друг блог.

 5. oт Norman:
  Ми аз съм си го написал на кирилица, ниема за тебе да сменям регистъра на писане. И „виндовс“ си го пишем и изговарям правилно, но откъде у тебе толко гъвкава мисъл, че да разбереш за какво пишем.
  Айдеее, още една стотинка ти подхвърлих ъв канчето, шебек !

  БЛОГЪРИТЕ НА САПУН!

 6. „…НЕЗНАЯ прави изключение и се пише слято…“

  Неграмотните на сапун!

 7. „Незнам“ е написано слято за да се събере в снимката 😀
  А за продължението на историята М+А проверете по стените на в квартал Зона Б-6, гр. София… предполагам

 8. Сега се сетих да питам….
  Изчетох онзи линк и след като изтрадах сумати глупости (забавни си бяха ама все пак са си „глупости“) разбрах защо „вкъщи“ се пише слято.
  Обаче изниква въпроса защо „в Интернет“ не се пише слято!!!

 9. Нормане, разбери, че хората не могат да стигнат до „Ебем блогъри“ по този начин, при кликане върху линка ти се изписва „профилът е недостъпен“.

 10. от Norman:
  Амам, какво искате бе маймуни…аз не съм Е@ем блогъри, само пишем ъв организацията, щото ме приеха за член и имам да си мъстим на блогърите. Иначе съм си регистрирал името norman, щото оная охранената, валчеста крава с разширените пори Кристина Станинска ми подменяше думите ъв коментарите.
  Буохх, не ме разпитвайте повече, че ми се гади от тая лоеста свиня тин4е, а пък си хапнах плодове и не искам да ги изгубим толко бързо.
  БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

 11. Хм, тоз Норман, не знам, дали е палячо или тъпак, но и в двата случая, не виждам причина да не се спамват/трият неговите спам коментари… защото замърсява дигиталното пространство така, и то доста!

  My $0.02:)

 12. от Norman:
  А ти бе, шубеливо морско свинче Мишел, колко месеца рева ъв дигиталното пространство, че те е шубе от полицията. Беше се подрискал навсекъде. И триебва да сте ми благодарни… нали тоя Петър Събев живее ъв недоимък и аз като влизам тука и пишем му правим оборот и той печели 50-60 стотинки от мене, че нали скоро не сте имали ниекой грандиозен еко протест да ви дават баничка и кюфте и стотинки за участие.
  Буоххх,мизерни страхливи позьори.
  БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

 13. Сега ако ми кажеш, Нормане, как точно да си получа 60-те стотинки, щото на драго сърце бих ти ги изтръгнал – заслужаваш го! Ама реклами, от които да печеля в блога ми НЯМА. Спри да спамиш с глупости, в постовете от сега нататък ще те трия.

 14. от Norman :
  Ето пак, амам какво искате вие бе…на мене ми идват писма ъв пощата, че тука има отговор и аз затова идвам…вие ми спамите пощата…и на всичко отгоре хем ме заговаряте, хем искате да ме триете, пълна селяндурщина сте.
  Е ниема пък да ти отговарям повече, стига ти толкова стотинки от мене, повече от 50 седмично не заслужаваш.
  Айдеее у лево, отивам с майка на театър, а вие си гледайте да не ви падне пейдж рангка, че ще триебва да се прибирате безславно на село.

  БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

 15. Хахаха, потърсих в Google „ебем блогъри“ и Google каза:
  „Може би имате предвид „бием блогъри“?“

  Иначе, Norman, мисля, че си лош член (най-вече член) на организацията, защото не й помагаш:

  „Трол-нете успешно поне 3 блога, като споменете в постовете си „е@ем блогъри“ или поне „@.б.“ Тролващите постове трябва да оцелеят поне един ден.“

 16. от Norman:
  Амам, вие шебеци не спирате с молбите да ви подхвърлим некоя стотинка…ми, добрие, не съм скъперник ще ви пуснем ъв канчето и тая седмица.
  Не съм лош член, но понеже не съм зомби не пишем и не четем много блогове и не пишем по форуми имам си и други много по-интересни забавления. Ъв профила ми не се вижда е@ем блогъри, щото аз не съм автор на сайта, само съм член. Аз мислех, че триебва да пишем БЛОГЪРИТЕ НА САПУН, щото Е@ем блогъри не води блог и ниема нужда от популярност. Казах, ние сме си надвили на масрафа и си го практикуваме това за хоби и развлечение, не като изчерпаните смотаняци блогъри да гониме посещаемост от малоумници, шизофреници, вманиачени лаладжии, дърти недоклатени кифли, нечистоплътни смотани истерички дето се чудят на кого да се лепнат. Ниемам желание всеки ден да четем Блогосфера и Мегафон, щото муцуните са толко банални, все едно всеки месец да си купувам списание с едно и също съдържание.Е ниема , не се е родил все още такъв читател, който иска да му набиват еднообразния, все едни и същи, всеки ден.
  Освен това като се излъжем некой път да прочетем нещо там, ми става кофти на стомаха и се лишавам от жизнено важни минерали, витамини и полезни вещества, които съм погълнал с обедната ми живителна храна. Не можем всеки ден да повръщам, не ми е здравословно. Пимерно днеска ще си хапнем печена пъстърва, картофи на пара, зелена салата и неколко скариди…и може да се опитам да почетем повече блогове…че ако ми се наложи да върнем обяда, можем да си го наваксам веднага, майка е приготвила повече порции.
  БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.