Как прекарахте Св. Валентин?

Ето как анкетираните читатели на блога са прекарали Св. Валентин…
Точно половината от тях са останали в населеното си място – 22% само с любимия човек вкъщи, още 13% с любимия човек и компания, а останалите 5% са кръстосвали улиците, парковете и кварталните заведения с любимото същество.
Една четвърт от хората са били съвсем сами на Св. Валентин, а други 13% са били с компания. Цели 7% са предпочели да празнуват Зарезан, напили са се жестоко и не помнят нищо…
Оказва се, че почти никой (0.06%) от запитаните не се влюбва на Св. Валентин, а при 2% от запитаните се случва обратното – „разлюбват се“.
Накратко, според резултатите Св. Валентин е всичко друго, но не и празник на влюбените…
Започвам да се чудя доколко осми март е празник на жените 🙂

8 мнения за “Как прекарахте Св. Валентин?”

 1. > Започвам да се чудя доколко осми март е празник на жените 🙂

  Съвсем не е. Осми март е празник на майките

 2. 8-ми Март е празник на майките, което значи на всички жени – настоящи и бъдещи майки, нали?! 😉

 3. Биляна, принципно си права, но да празнувам осми март, понеже някога ще имам деца, за мен е същото като да оплаквам нероден Петко, понеже някога може да влезе в избата и да му падне сатър на главата. 🙂

 4. Ами Силвия, ти избираш кой празник искаш да празнуваш, дали се чувстваш жена или би искала да оплакваш някого 🙂 it`s up to you…

 5. Много си права – от мен си зависи. И аз това и правя – но не виждам причина някой си да ми подарява цвете веднъж годишно… ‘щото съм жена. Аз се чувствам жена всеки ден, но не се чувствам майка на някой.
  Ако трябва да съм откровена, добре че никой не ми подарява нито сърчица на 14-ти февр., нито карамфилчета на 8-ми март, защото сигурно ще го накарам да си ги изяде. За мен тези празници са най-обикновени поводи за празнуване, но не и празници. Пък ако искам да си намеря поводи – не ми трябват международни дни за целта. Според мен самия факт че си жив и можеш да отпразнуваш нещо си заслужава да бъде отпразнуван. Няма нужда да е 14-ти и навсякъде да пърхат розови перушинести сърчица, за да се сетя, че обичам някой и искам да прекарам малко време с него. It’s up to me :).

 6. Супер, радвам се, че го сподели с нас 🙂

 7. Silvia i Bibi, purvo se izviniavam za latinicata, vtoro- imam vupros- koi kaza, che 8-mi mart e den na maikata? Navsiakude v Evropa se otbeliazva kato mezhdunarodnia den na zhenata.

 8. Анонимен, всъщност не си прав. По идея на 8-ми март се отбелязват събитията от май 1857. От друга страна много държави, включителни и България го отбелязват като ден на майката.

  В моето семейство обикновено е засенчен от друг, много по-голям и щастлив повод, поради който в моето съзнание си е твърдо забит като „деня на мама“ 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.