Кога да вземете отпуск през 2021 г.

 

2020 свършва и тъй като се различаваше от всяка друга година досега, възможно е през 2021 г. да имате повече отпуск за използване. Ако това е така, ето някои идеи как да си уплътните датите:

  1. Мартенска ваканция: 3-ти март се пада в средата на седмицата, така че може да вземете някой-друг ден около тази дата.
  2. От 1 до 9 май само 5 и 7 май са работни дни, така че ако си вземете отпуск, можете да си направите дълга ваканция от 30 април до 9 май. А ако вземете още 4 дни, може направо от 24 април до 9 май!
  3. Ако работодателят не ви пусне за толкова дълго време, алтернатива е да си вземете дните след 24 май – не е същото, но все пак…
  4. Стандартната почивка през двете седмици на септември тази година е така наредена, че спокойно можете да си направите режима „една седмица работя, една седмица – не“.
  5. За финал по традиция оставяме коледните празници през декември, като в седмицата преди и след Коледа има по четири работни дни.

А ако искате да си експериментирате и вие, идете на www.kogadavzemaotpusk.com.

2 мнения за “Кога да вземете отпуск през 2021 г.”

  1. Вземете сложете избраните дни в GET request-a, за да може човек да си букмаркне избраните дни за после, или да се скара качествено с жената, докато си обменят линкове с предложения за семейни ваканции :). Експорта на PNG-то е cool, ама друго си е да сложиш линк!

  2. Идеята е много добра! Ще го направя като имам време (като гледам текущите задачи – лятото!)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *