Десет неща, които няма да правя повече по време на летния отпуск

Сподели тази публикация:

1. Няма да допускам повече от 23 кг/човек в колата и ще наложа такса свръхбагаж на всички членове от семейството. Който е товарил багаж от/за морето, знае защо…

2. Няма да карам до морето сам. Или поне не през светлата част от денонощието. Пет тона по-тъмен цвят на кожата на лявата ръка спрямо дясната не са готино нещо.

3. Няма да сядам в съмнителни крайпътни заведения около Троян. Особено такива, които мият чиниите с препарат за почистване на… тоалетни чинии.

4. Няма да сядам и в заведения, където като видят група шотландци, забравят за останалите си клиенти… Може би не знаят, че в UK се носят легенди за стиснатите шотландци, както у нас за габровците.

5. Няма да пия повече шотове „Голям шлем“, „Безсмъртие“ и „Черно Ламборджини“… в този ред и най-вече в това количество.

6. Няма да си лягам „за половин час“ преди концерт след три безсънни нощи, особено ако билетът никак не е евтин… оспиваш се за концерта, независимо колко аларми си си сложил.

7. Няма да си купувам устройства, които се зареждат с нещо различно от USB. Цяла торба зарядни ми идва в повече!

8. Няма да си слагам портфейла в джоба на халата и да го събличам рязко на 15 см от басейна. Гравитацията работи и във вода, а преподреждането и сушенето на портфейла не са приятно занимание.

9. Няма да давам смартфона на двегодишната си дъщеря (Вики, за тези, които я познават). Освен прекрасното съобщение до „тръъртъртърт търтър“ и изтритите ми напомняния, най-готиното попадение си остават десетте аларми в 2:00, 2:10, 2:15, 3:00, 3:20, 3:30, 3:55, 4:10, 4:20, 4:25… сутринта, естествено!

10. Няма да си слагам гланц за устни в областта на очите. Не, че съм го правил досега, но щом пише изрично, значи най-вероятно някой го е правил… А и нали трябваше да станат 10 неща 🙂


Сподели тази публикация:

6 мнения за “Десет неща, които няма да правя повече по време на летния отпуск”

  1. Съветвам те и да не закусваш с шкембе чорба в крайпътно заведение, особено на Шипка в 7 часа сутринта.

  2. Да ти кажа честно, личи си, че Вики е само на 2 години! ;))) и че си няма братче/сестриче 🙂
    Ще разбереш, като пораснеш :)))))))

  3. 11. chakai da imash wtoro dete i togawa se oplakwai ot baga#a, alarmite, i lipsata na san 🙂

    inache s drugoto sam 100% saglasen 🙂

  4. Много як експириънс със сравнително малък демидж. Браво! Поздрави на семейството 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.