Спечели новия мултифункционален леген…

… или няколко думи за силата на Facebook!

Засипан от глупави предложения за спечелване на iPhone, Canon EOS 7D и какво ли още не, вчера създадох група събитие във Facebook:

За по-малко от 24 часа групата има около 35 000 поканени, а мейлът ми е буквално залян от коментари:

24 часа, за да събереш хора, равни по брой с цялото население на град като Видин!!! Накратко, Facebook определено не бива да се подценява от никого. А дали причината за толкова посетители е гневът срещу подобни „събития“, наличието на много свободно време или нещо друго, оставям да кажете вие в коментар.

Иначе групата можете да видите и сами тук:

http://www.facebook.com/event.php?eid=113603705386210

8 мнения за “Спечели новия мултифункционален леген…”

  1. Всичко е супер, даже и аз съм там. Обаче! Не е група, а събитие 🙂 Разликата е огромна (особено ако се ползва за маркетиране) и от потребителска, и от функционална гледна точка 🙂

  2. Другата простотия срещу коя се опитвам да вия са страниците „ВИЖТЕ…“ и се почва тоз гол, оня не знам какъв си, третия облечен, който те карат да минеш през спам защита с кликане на квадратчета и внезапно се оказваш харесал още 2-3 страници, за които си нямаш и идея. Което е адски тъпо от страна на набиращите си фенове по тоя начин, но и показва колко внимаваме какво цъкаме и гледаме.

  3. hahahaha.. iawno bebeto spi weche prez cialata wecehr bez da se budi…. idwati edin now poriw 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.