Блогът стана на 5 години!!!

Петър: Преди 5 години на този ден публикувах първия си пост. Не съм и предполагал, че над 900 000 души ще посетят блога от тогава досега и началната му страница ще бъде отваряна почти 2 милиона пъти!!! Но за статистиките ще дам повече информация скоро, имам нещо предвид… В личен план също много неща се промениха, така че със сигурност 5-годишнината е добър повод за празнуване! Дори си имаме и тортичка, но за нея ще ви разкажа по-подробно Биляна…

Биляна: За мен тези пет години минаха някак неусетно, сякаш бяха две… 🙂 Всъщност моят блог се появи точно на 24-тия ми рожден ден. И след годежа ни, малко преди да се оженим, решихме да слеем блоговете си. Преценихме, че е по-добре блогът да е един, след като имаме толкова много общи интереси и преживявания.

Тази вкусна и хубава торта ни е специален подарък от нашата приятелка от Пловдив и фен на блога ни – Мария Нарлийска… И тук е мястото да й благодарим! А на заглавката горе вдясно е тортата за годежа ни, отново приготвена с любов за нас от нея преди време! Благодарим ти, Миме!

Сега, нека да си пожелаем още много постове и тостове 🙂

11 мнения за “Блогът стана на 5 години!!!”

 1. Честито! Хайде да хапнем по парче торта

 2. Вики вече е съавтор, както се вижда от съсредоточения й поглед.
  Честита пета годишнина! Още много интересни и полезни публикации!

 3. нека ви има и 105 години и не ви напуска духа и красноречието ,защото когато ви чета и следя всички коментари от вас се разтоварвам ,не изпускам и една дума която сте написали.Много ви се радвам и обичам.Благодаря за хубавите думи ,но торти ще ви правя докато съм жива/ако искате разбирасе/.Дави ви пази Бог,обичаите се винаги.

 4. Честит рожден ден на най-готините блогъри! Още много много години да ни радвате с постовете си и да бъдете все така щастливи тримата, както изглеждате досега!

 5. Честита годишнина на Блога, НАЗДРАВЕ! Следя Ви винаги с интерес и научавам доста полезни и страхотни неща за вас и за света. Пешо, блогът ти е причина да си направя и аз блог, за което съм ти много благодарна, макар и да не е посещаван милиони пъти ми е интересно да пиша неща, които ме вълнуват(макар и да ми се случва не много често :D), но все се намира някой да прочете по нещичко и в него, което ми доставя много голямо удоволствие! Неспирайте с постовете и тостовете и като се видим ще празнуваме! Много силно ви прегръщам и тримата! :)))

 6. Честито и от мен, макар и с малко закъснение 🙂

  Желая ви любов и здраве!
  Каквото си нямате, ще си купите 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *