WC публикация

Този пост е писан в тоалетната…

Няма нищо по-уединяващо, отпускащо и забавно от това да се окупираш с лаптоп вътре и да драснеш нещо, което ще бъде прочетено от хиляди хора. Някои от тях може би също ще го прочетат именно там, в тоалетната.

Във Великобритания средностатическата жена прекарва сумарно половин година от живота си в тоалетната. И тук идва изненадата – средностатическият мъж прекарва цели три години там!!!

Е, струва ли си да губите това ценно време, при условие, че можете да се образовате, да научите новините за деня, да прочетете нещо забавно или просто да си чатите с жена си, докато тя е в другата стая… примерно 🙂

Лаптопът е безплатна и несвършваща (доколкото батерията позволява, разбира се) алтернатива на тоалетната хартия с вицове и судоку:

Тази вечер излязохме с приятели. Покрай Вики не ни се беше случвало от много време насам. От един момент (към третата бира) нататък темата ни бе само за тоалетните, затова съм и толкова инспириран от тях. Добавих още една тоалетно-ориентирана анкета експериментално – в случай, че експериментът е успешен, редовните читатели занапред ще могат да отговарят на различна анкета всеки път, когато посетят блога ни.

За финал, предлагам топ-3 от кенеф-вицовете на вечерта:

Виц 1:

Мъж влиза в обществена тоалетна и вижда голям надпис върху плочките пред него: „Погледни наляво!“

Поглежда наляво и вижда друг подобен надпис: „Погледни надясно!“

Поглежда надясно и отново вижда надпис: „Погледни нагоре!“

Поглежда към тавана, а там – надпис: „Погледни зад теб!“

Обръща се и вижда надпис на вратата: „Пикай, бе, стига си се оглеждал!!!“

Виц 2:

Седят двама в тоалетната на един ресторант и се мъчат от ужасен запек… Ама запек да видите! От двете съседни клетки се чувало неистово напъване, ту в хармония, ту със състезателен характер:

– Ъъъъъъ-ъъъ-ъъъ….

– Пъъ-ъ-ъъъх…. Ъ-ъъъъ….

– ЪЪЪЪЪЪЪ…….

– Ъ-Ъ-Ъ-Ъъъъъъ….

– Аппп… ъъъъъъъъъъ!

В един момент от едната тоалетна се чуло само едно кратко: „пльок!“

– Ееех, блазе ти!

– Какво „блазе ти!“, от напъване часовникът ми падна вътре…

Виц 3:

Един човек си пътувал с трамвай No. 7 и малко преди НДК така го свил стомахът, че още на следващата спирка скочил от трамвая почти в движение, след което на бегом, с прибежки и припълзявания се добрал по най-бързия начин до най-близката обществена тоалетна в небезизвестният подлез на Националния дворец на културата. Изстрелял „залпа“ на секундата и се облегнал облекчен. В този момент чул мъжки глас от съседната кабинка:

– Еееееей! Здрасти!

– Ъ… здрасти…

– Как си, как я караш?

– Ох, добре съм вече, много бях на зор…

– Така ли? А къде ще ходиш сега?

– Ами тъкмо бях в трамвая и щях да ходя към Централна гара, ама много ме заболя стомахът и… слязох по спешност.

– И какви са ти плановете отсега нататък?

– Ами излизам оттук, връщам се на спирката и ще си хвана друг трамвай, оттам се мятам на влака и се прибирам в Aлдомировци.

– Е, не се излагай, какво ще правиш там?

– Как какво? Аз съм си оттам… днес бях в София по работа за малко…

– Какво ще кажеш да се видим след малко?

– Ами… не знам, аз не те познавам…

– Всъщност, имам още по-добра идея – какво ще кажеш да те заведа на вечеря довечера?

– Не знам, човек, казах ти, не те познавам! Не съм те виждал, дето има една приказка… Ама какво пък… Съгласен съм!

– Чудесно! Хайде, до довечера тогава… аз сега ще затварям, че един идиот тук до мен си мисли, че питам него и през цялото време ми отговаря…

* * *

А кой е Вашият най-добър WC-виц?

11 мнения за “WC публикация”

 1. Един човек бил много на зор,а наоколо нямало обществена тоалетна,едва едва се дотътрил до такава с три врати и бързо пробва : първата-„ЗАЕТООО!“,втората- заключена и се чуват пъшкания,отворил третата със замах,бързо се събул и светкавично изстрелял „залпа“ на секундата.Навеждайки се да си вдигне панталона забелязал чифт обувки ,обърнал се и видял дребен човечец,който е поел „кафявия фонтан“.“Ееееййй човече абе що не се обади беее?“ казал нашия герой,“Да бе да и устата си да бях отворил искаш а?“ промълвил „пострадалия“.

 2. И този не е лош:

  – Може ли да се хване СПИН от тоалетната чиния?
  – Може, но преди да седнеш, някой друг трябва вече да седи на нея.

 3. 🙂 С приятелката ми коментираме анкетата горе на тема „Използвате ли лаптоп в тоалетната“ Гласувах и не се очудих от резултатите. И аз съм от „челните места“ Приятелката ми реагира – „25%….ееее, имало нормални хора“ Хахах
  Добре си се сетил, Петьо!

 4. Надпис над писоар: „Бъдещето на родината е в ръцете ти!“

 5. Благодаря ви за вицовете – добри са.
  Благодаря и за отговорите в анкетата – оказва се, не съм единствен.
  А на Sash мога да кажа следното – в училище също имаше подобен надпис: „Бъдещето на България е във Вашите ръце!“, като един приятел дописа отдолу: „Значи България все пак има голямо бъдеще!“

 6. Не, лаптоп в кенефа не ползвам. Да не сме през средновековието, че да го правя?? Кой мъкне цял лаптоп със себе си в тоалетната, като има модерни ултра портативни устройства?

 7. Хихи клуба на ползвашите лаптоп и нет от 00 се увличава – радвам се :_)

  Иначе вицове за тоалетни… ето два от личнат ми колекция:

  – Докторе, имам постоянен дрисък, по десет пъти на ден ходя в тоалетната..
  – Сестра, разхлабително. Е сега ще поживеете там. Следващия.

  В една обществена тоалетна влиза един огромен негър, озверял, изпотен, разгърден. разкопчава си панталона и вади от дюкяна една „паламарка“ половин метър. Останалите мъже се втрещват. Оня замахва и с един удар разбива мивката. Един чичко припада. Негърът се завърта и помита един писоар, след което с къс удар избива вратата на едната кабинка. Всички мъже, един през друг, панически избягват, само един остава вцепенен и не може да помръдне.
  Негърът го поглежда в очите и изревава:
  – Ша та еВааааа!
  Човекът изтрива потта от челото си и отговаря:
  – Ох, олекна ми! мислех си, че ще ме удариш!

  п.п. инаскоро и съпругата ми влезе в този клуб

 8. Днес по Радио FM+ разказваха история на тоалетната – как първите ‘доказателства’ са ‘разкопки’ в Китай, след това луксът елитът да се събира в тоалетните и да дискутират важните неща, след това първата платена тоалетна, довела до израза: „Парите не миришат“ и прочие – нямаше как да не се сетя за темата 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *