Technical Issues – GMail и БНТ

Само на мен ли GMail ми извежда някакво странно confirmation съобщение, когато реша да отговоря на някого:

Не знам какво точно съм написал, но е добре да си оправите бъга, пичове…

Само на мен ли Говорът на световното по футбол ми върви една секунда преди картината… Особено дразнещо е да чуеш „Греда!“ още в момента, в който футболистът се е засилил за изстрел към вратата. Не че се чува кой знае какво от цялото „жужене на комари“ по стадиона, или пък коментарите на мача са особено интересни, но все пак бих искал да чувам коментар за нещо след като първо съм го видял, а не преди това… При вас как е?

8 мнения за “Technical Issues – GMail и БНТ”

 1. Относно БНТ – в момента слушам коледна песен, която е повторение от 15.01.2010 г. и тотално оглупявам… Защо пеят коледни песни в средата на януари? А защо го повтарят през юни??!? В Канал 1 нищо не може да ме учуди вече…

 2. И на мен ми се появява това съобщение. Освен това когато съм с Хрома, Gmail е със супер дребен шрифт, което допълнително изнервя.
  Относно БНТ – по-добре да гледаме мачовете без звук. В момента търся някой чуждестранен канал, който да излъчва мачовете

 3. Не е само при теб, при мен също е така – и по ТВ и от нета.

  Коментаторите са под всякаква критика, просто… от време на време ми иде да го гледам на mute.

  Жужунето е вбесяващо. Разбирам, че има микрофони по терена, които хващат звука от ритане на топката, ама фоновото звучене не се прави така, че да е по-силно от гласа на коментатора (като се замисля, не знам кое е по-дразнещо….)

  Едит – доста бири обаче са в комплект с футболни чаши! Ще си направя колекция от различни 😛

  Приятно гледане. С нетърпение чакам днес Аржентина 😛

 4. otidi na cbc.ca… ne znam dali shte tragne pri teb i ako tragno kolko dobre shte e tragnalo, no pone tuk e super.. i komentarite sa na miasto i wsichko… da#e kachestwoto e mnogo dobro… kasmet 🙂

 5. Относно БНТ – забавянето се получава, когато коментара е от ЮАР.
  Почти във всеки един мач (досега) се получава една пауза от 5-20 минути в която липсва всякакъв коментар на случващото се. След тази пауза по принцип се включва коментаторът от студиото в България и всичко си идва на място.

  Преди няколко дена гледах една подборка на „Господари на ефира“, която ни припомни какво беше положението преди 4 години в Германия.

 6. За gmail-а мислех си, че аз не правя нещо както трябва и си викам да не би да пращам пък невидим файл, знам ли вече. Лошото е, че е вече от няколко дена и май не правят нищо по въпроса.

  Телевизизя съм се отказала отдавна да гледам, а Световното не ме влече, но защо ли не ме учудва неадекватното поведение на БГ телевизиите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.