И дамите си падат по колички

„Като малки момичетата си играят с кукли, а момченцата с колички. По-късно просто си разменят играчките.“

Как да не се съгласиш с това твърдение, още повече, че вече има и минивариант на любими марки коли, изработени като…обувки.

Какво ще кажете за тези Lamborghini Superleggera? Проектирани от Modo, с дизайнер Тим Купър, като потенциален продукт на италианската модна къща Тонино Ламборгини. Както виждате и сами, те съчетават класата на марката на покойния баща на Тонино – Феручо Ламборгини с уникален дизайн и начин на изработка – обърнете внимание на карбоновите токчета.

Ето и моделът обувки на високи токчета – Opel Agila. Дизайнът им е дело на Лука Стаперс и за първи път са представени на парти в Амстердам през 2008 г., на промоционалната кампания на новата мини Опел Агила.

Определено са интересни и впечатляващи, но не гарантирам за тяхното удобство, което само по себе си предполага липса на комфорт. Да, ние дамите също си падаме по коли, но ако са на краката ми и се спъвам или буквално падам от тях – „Не, благодаря“. Въпреки това съм сигурна, че се продават добре. Има толкова жени, които ще си кажат „Щом изглеждат така, кой го е грижа за удобството изобщо?!“

7 мнения за “И дамите си падат по колички”

 1. XD Аз съм жена и определено ми харесват „колички“. Ама обувките на токчета са си мазохизъм, ако с тънко токче, по-високо от 3-4см, а ако приличат на коли, въобще не ми се мисли как се носят…
  И все пак, кой не харесва колички? Аз имам колекция от играчки ферарита, астон мартин и подобни. 8-|

 2. Много са красиви, но съм съгласна с Riis4eto, че сигурно се ходи адски трудно с тях, дори и ако ги носим само за специални случаи.
  А вие, момичеета, ако ги имате, на какъв повод бихте ги обули?

 3. …бе газария си е:DDD mn qsno 4e ne sa za vseki den no sa unikalniiii

 4. ha, BIBI, tova ti li si
  bojeeeeeeeeeeeee! mi pone ot 25 godini ne sym te vijdal
  kolko e malyk svetut

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.