Не гласувайте!


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/kogadavz/public_html/peter.and/wp-content/plugins/ad-injection/ad-injection.php on line 824

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/kogadavz/public_html/peter.and/wp-content/plugins/ad-injection/ad-injection.php on line 831

Ето един клип, който мисля, че е важно всеки да види преди изборите…

10 мнения за “Не гласувайте!”

 1. Кой знае колко народ ще схване посланието. Направи един колаж от изказвания на Доган, който да почва и да свършва с "който не иска да живее в тази страна, да върви да живее където иска" или нещо такова, че нe помня точния цитат. Ако и това не схванат, значи не си е струвало.

 2. Sarah Silverman steals the show!
  Почти се разплаках от кеф.

 3. Ами не гласувайте ако искате Доган да спечели изборите.

 4. Оствете американците да правят каквото искат, но нещата в България не стоят като при тях – трябва да се гласува. Напълно съм съгласен с Десислав. Гласувайте, за който искате, но гласувайте, за да спрем самозабравилият се Доган !!

 5. Ми остава някой да му направи субтитри и да го пращам на 5 приятели.

 6. Предлагам филмът да се качи и във vbox7, като му бъдат добавени субтитри.

  Населението е с кратка памет. Държано на въже, после първосигнално и неосъзнато иска още и още, лута се и почва да издиша сивата мъгла на собственото си отчаяние, през която не вижда какво има пред себе си и какви са разликите, а че "всички са еднакви". Разлика има и тя зависи от всеки един!

 7. Не знам Петьо, на мен това клипче ми се струва плоско – такива добри актьори, толкова известни лица, а говорят толкова фалшиво и изкуствено. Аз го възприемам като отрязъци от "провалилите се в кастинга" за идеята, която повдигаш.

  Другото, което не ми харесва е, че да – хората не са глупави, но подсъзнанието и забързаното търсене на "готови" знания (особено днес) отдавна е доказало да не се показват такива за "грешни" практики, дори и след това надълго и нашироко да обясняваш, че всъщност твърдиш обратното. Едно време учителка по БЕЛ отказваше да изписва думи със сгрешен правопис по тази причина. Може и да ме нападнеш, но най-скорошния друг пример, който мога да дам е обяснен тук :

  http://tarmo.fi/blog/2005/09/09/dont-draw-diagrams-of-wrong-practices-or-why-people-still-believe-in-the-waterfall-model/

  Та за мен това клипче е нищо повече от това – уж добри актьори преиграват, в стремежа си, по ебааааси и оригиналния начин да застанат зад една позиция, по начин, който отдавна е признат за лоша практика. Не разбирам с какво толкова е привлякъл коментиращите тук. Без да се засягат, но наистина не го виждам.

  Поздрави.

 8. Далеч по-здрави са тези, които не знам как не бях видяла досега:

  http://www.europarl.bg/view/bg/elections2009/viral_video.html

  Аз предпочитам да съм част от общество, което живее в тази действителност, с тези мотивации и този тип "манипулации". Ти ако искаш живей в свят, в който все те обвиняват в единия случай, или те убеждават какъв си велик и силен – в другия. Аз виждам разликата, а ти?

 9. "Хората не са глупави" – светло мнение и съм съгласен, но ако е отнесено дълбоко потенциално.
  Кинетично, образно казано – вече загатнах, а ако продължа, в единия случай през средата на интернет може да се види като друго, а в другия – бих бил нечестен и пред блога, и пред себе си. 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *