Какво бельо носите?

Е, вече имам блог от доста време, достатъчно добре се познаваме, така че е време да си надникнем и под дрехите… Представям ви резултатите от анкетата

Какво бельо носите?

На анкетата отговориха цели 881 души, като 5% се определиха като безполови или пък не пожелаха да отговорят на въпроса. При останалите балансът жени-мъже се запази доста добре. Ето какво става при мъжете:

И така, бельо номер едно при мъжете са боксерките. 7 от всеки 10 мъже носят предимно боксерки. Една четвърт от запитаните предпочитат слиповете, а прашките са присъщи на 4% от мъжете. Един от всеки 50 души предпочита да си ходи както го е майка родила под дънките или панталона, а по-малко от 1% носят мъжко боди.
При жените нещата стоят така:
Изненадващо или не, прашките са победили бикините по популярност с 42 на 31 процента. Всъщност, най-точното предположение от статистиката при жените е, че ако накарате 16 жени да се съблекат, 7 от тях ще са с прашки, 5 – с бикини, 2 – по боксерки, 1 – по боди, а последната – гола-голеничка.

Остана искрено да благодаря на Влади, който бе така добър да ми илюстрира резултатите от анкетата. Всъщност, Влади е изключително талантлив Flash-илюстратор, пълен е с идеи и определено е добър в създаването на дизайни на сайтове, лога, емблеми и др. Така че без той да ми е искал, ще си позволя да го изрекламирам – ако ви трябва отговорен дизайнер-илюстратор за работа „на парче“, Влади е човекът.

6 мнения за “Какво бельо носите?”

 1. Всяка 15-а без бельо? Това трябва да се види!

 2. Любопитна анкета и интересни резултати. Жалко, че не съм участвал в първоначалното допитване. Иначе нося слипове.

 3. И от тези 16 няма една баба с големи розови кюлоти?Тцъ-тцъ…Амчи това май не е представителна извадка ;)А може и да е онази единствена,дето се е отказала да инвестира в бельо.А вие май си помислихте,че е някоя напредничава тиннейджърка…
  Само не си спомням имаше ли предвиден голям,розов отговор в анкетата.

 4. аз обожавам да нося прашки
  но ако има и мъжко боди бих носил
  за момента нося само прашки и с тях ми е доста удобно

 5. Добър ден ! Полезна статия.
  Намерих сайт на Тиара Галиано.
  Някои да е купувал от тях ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.