Благодеятел на годината за 2008 г.

Сподели тази публикация:

От 2005 г. насам фондация „Благодеятел“ организира конкурс, наречен „Благодеятел на годината“… Всяка година можете да кажете едно голямо „БЛАГОДАРЯ“ на някой, който смятате, че е помогнал много на вас, на ваши близки или на обществото по някакъв начин, като го номинирате за благодеятел…
А точно в момента можете да гласувате за вече номинираните във всяка една от категориите за 2008 г. Аз с чиста съвест дадох вота си за Обществен фонд „Детство“, макар че те са благодеятел не само на годината, а и на десетилетието. Откакто се помня, помагат на деца-сираци от домовете в цяла България, често дори и след завършването им.
Иванка Василева, председателят на ОФ „Детство“ е един от най-човечните хора, които познавам и съм сигурен, че неслучайно фондът има цели четири номинации. Моят начин да я подкрепя е като ви кажа, че там някъде има един човек, който от десетки години, дори и през най-трудните за България времена помага на децата-сираци. Не знам дали трябва да получи награда за благодеятел точно на 2008 г., но знам, че трябва да получи приз за благодеятел за последните 10+ години.
В линка за гласуване можете да прочетете повече за ОФ „Детство“, а можете и направо да гласувате за ОФ „Детство“ от тук.
Благодаря ви предварително за подкрепата и разбирането, тъй като това е моят начин да поздравя ОФ „Детство“ за всичко, което направиха през годините.


Сподели тази публикация:

2 мнения за “Благодеятел на годината за 2008 г.”

  1. Иванка Василева е човек, отдал голяма част от живота си на децата-сираци. Аз също гласувах. Ще се радвам, ако я подкрепите в категория НПО – ОФ „Детство“

  2. Аз също гласувах за фонд Детство и ще се радвам ако всички които четат това да подкрепят номинацията. Аз самият съм работил с Иванка Василева и знам колко безкористен и всеотдаен човек е тя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.