За народното творчество


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/kogadavz/public_html/peter.and/wp-content/plugins/ad-injection/ad-injection.php on line 824

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/kogadavz/public_html/peter.and/wp-content/plugins/ad-injection/ad-injection.php on line 831
Сподели тази публикация:

Камен Донев е просто велик! След стотици препоръки от познати, приятели, една баба и три домата за страхотния му моноспектакъл „За народното творчество“, най-накрая и аз успях да го изгледам.
Всъщност, оказа се, че в Пловдив е много по-лесно и евтино да се намери билет, отколкото в София… Така че газ към Филибето, майна и билет на втори ред, при това само за левчета пет!
Подробности за самия спектакъл няма да ви давам, но ако познавате Камен Донев, би следвало да ви е ясно за какво иде реч. Страхотни импровизации, мелодични песни, много народни танци, невероятни превъплащения на актьора и най-важното: луди простотии, които ще ви карат да се заливате от смях, да се държите за корема и едва да мълвите: „Оооохахаха, не мога повече-хахахаха… Нееее-ха-ха-ха, майчице, ще пукна-ха-ха-ха…“
Голямо браво на Камен Донев от мен!

Вижте какво разказа и Gregg по въпроса преди време:

http://crossword.crozzword.com/blog/za-narodnoto-tvorchestvo-137/


Сподели тази публикация:

4 мнения за “За народното творчество”

 1. Гледах го с една приятелка в Русе края на миналата година. Едвам си намерихме билети, всичко беше разграбено и за двете представления, имаше останали около 20-тина места. И това 2 седмици и нещо преди представлението. Сега пак ще го играе на 16 и 17 и мисля пак да отида.

  Камен е много голям. Ама много! И заразява – с хумор, с чувство, със щастие. Излизаш нахилен като кретен от залата. И стоиш така дълго. Като влюбен си, мамка му.

  Хората искат такъв театър. И плащат за него, без значение от цената. Предният път билетите започваха от 12 лв нагоре.

  Клипчето му Учителят е вечно. Както и някои от простотиите му в образа на инж. Донев от юбилейния диск на Ретро Радио.

  Гений. Респект.

 2. Бях отвратена от постановката. Може би съм прекалено тесногръда, може би нямам чувство за хумор. Може би. Не мога обаче да приема, че някой може да си прави гавра с имена и неща много по-големи от него.

 3. Колко хубаво описа чувството за хумор – да си правиш гавра с имена и неща много по-големи от теб.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.