Какво мислите за бутоните отдясно?

И така… по молба на Iffi (която силно протестира срещу бутоните по-долу), проведох една от ония тъпи анкети (сигурен съм, че и в момента има над 1000 сайта с въпроси тип „Какво мислите за новия ни дизайн?“, „Харесва ли ви логото с на баба ви шортите?“ и т. н.).
В анкетата участваха точно 104 души.
Резултатите: една трета са твърдо за бутоните, една трета са твърдо против. Иначе с не чак толкова твърдите позиции 48% са против, а 42% са за бутоните. Бях обещал на Iffi, че ще махна бутоните, ако имам над 50% против…
В случая обаче ще ги оставя – защото така искам, това си е моят блог (все още). А в близко или не чак толкова близко бъдеще ще помисля как да оптимизирам дизайна на блога си.
Оказва се, че 10% от запитаните са тролове, които се казват Norman, така че за коректността на резултатите няма какво да говорим.
Тия, които четат RSS Feed и още не са разбрали за какво става въпрос, ще трябва да отворят този пост директно от блога… Така заебавам анкетите и давам възможност всички да се изкажете в коментар какво мислите за ето тия бутончета:

4 мнения за “Какво мислите за бутоните отдясно?”

 1. И така, защо толкова мрънках за тия бутони (писах ти го на тебе, Пешо, сега ще го обясня и в коментар. Ще ми е интересно да чуя и отговор, на тебе какво точно ти харесва в тях)
  1. Бутона за свежо, да речем, че има смисъл и не пречи
  2. Тоя за блог класацията*, след като го има вдясно на блога, защо да се бута след всеки пост?
  3. Защо ти е subscribe за reader-и под всеки пост след като имаш оранжевото бутонче отдясно, а като копираш адреса на блога ти и го paste-неш в reader-а също се subscribe-ваш. Да не говорим, че всеки път като мина над това тъпо, бутонче се появява безумно дразнещ и безсмислен списък с reader-и, който според мен дразни доста повече от половината хора.

  И така… аз си чета през reader-a сблъсквам се с тези глупости само като тръгна да коментирам, но това също може да бъде избегнато. В крайна сметка блога си е твой, прави му какъвто искаш дизайн 🙂

  * че цялата тая класация е безсмислена си е мое мнение като си се навил да участваш, ок. Гласувах за теб веднъж, и това е.

 2. Право е момичето за subscribe-а…
  Или поне го премести да е най-отпред.
  или може би целта ти е точно тази… да дразни… 😉

 3. Наистина този бутон за Свежо е единственото, което принадлежи на всяка публикация – останалото го има другаде. ( а това прозорче, което се отваря е много дразнещо верно ако го забележиш…)

 4. И менннн страшно ме дразни това пръкващо се меню.Другото е ок 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.