Димитър Табаков

Крокодилът ме предизвика, така че няма как да не отговоря на молбата му… И така, дами, нека ви представя моя кандидат-ерген.
Внимание! Майки, крийте дъщерите си! Бащи, крийте майките на дъщерите си… Дядовци, пазете бащите на внучките си! Представям ви Димитър Табаков!
Той не е дебел!
Висок е 190 см, тежи 80 кг и даже е рус!
Родом от Смолян, принципно е роден на 27.03.1988, но срещу съответната сума може да променим датата… В момента учи в ТУ-София. Може да поправя платки и да прецаква софтуер… Всъщност, може и обратното!
Знае къде правят най-хубавия сиренокашкавал в България, но не знае коя е отбивката за жилището му. Може да преобърне десет водки за една жена, както и да преобърне десет жени след една водка.
Пише статии в списание Computer и участва в смолянски дискотечни боеве. Ускорява от 0 до 100 км/ч за 5 секунди, стига да имате смелостта да му дадете достатъчно бърза кола (нямайте, моля ви, нямайте!). За да го разпознаете на улицата: обикновено е с шарени гащи и изглежда като много здрав компютърен маниак, заглежда се по мацки и компютърни системи, но това е само докато открие идеалната, след което я обича и ползва до гроб.
Ето защо ако сте красива и (много важно, цитирам) технически грамотна мацка на възраст между 17 и 25 г. и изпитвате непреодолимо желание да си съсипете живота, непременно се запознайте с Табаков…
Димитър Табаков
Постоянен адрес: дабъл ю дабъл ю дабъл ю…

И така, остана да предизвикам и аз няколко души… И понеже ми е много по-интересно как дамите представят мъжете, хвърлям ръкавицата на цели пет представителки на нежния пол (а и е 8-ми март, да не забравяме!):

Да видим те кого ще ни представят 🙂 Това е – блоговете ще заприличат на сайтове за запознанства… Василеее, Василееее…

3 мнения за “Димитър Табаков”

  1. Предизвикателството е прието 🙂

  2. Предизвикателството е прието … от доста време насам , и само да ти кажа пич мнооооого грешиш с описанието 😉

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.