Puddis @ Home

Ако някой си е мислел, че се шегувах като казах, че ще си взема Puddis в „промишлени количества“, бих искал да види тази снимка:

И това е само началото!

11 мнения за “Puddis @ Home”

 1. Ще си удвоиш размера, ако се пристрастиш към това нещо:)

 2. Личи си обаче кой вкус предпочиташ 🙂

 3. Я сподели параметрите на сделката 🙂

 4. Метро, 1,50 лв. без ДДС, 1,80 лв. с ДДС.

 5. Ако нов хранителен продукт внезапно ти се стори непреодолимо привлекателен,прочети си добре Е-тата му.И не прекалявай с количествата,не толкова заради диетите,а заради здравето.

 6. Хаха, Петка, ти си се наркоманизирал по това нещо.

  Представям си картинката: вечер. тъмно. хората се прибират от работа. петката туко що излиза от работата и се насочва бързо към апартамента си. ръцете му треперят. когато затвори очите вижда заветната си мечта. пресича улицата, без да се огледа. следва силно изсвирване на клаксон „къде ходиш, бе?“ той не обръща внимание, а се насочва към блока си. Слава богу, асансьора е на 1 етаж. 1..2..3..4.. господи, колко ще продължи това. Той се отпуска почти безжизнен. 19! о, господи, стигнахме! отключва с треперещи ръце и без да се събува нахълтва вкъщи и взима дозата си…

 7. Мърморана, виж коментарите към предишния ми пост по темата.
  Табаков, не си много далеч от истината… ама не съм наркопудиран, по-скоро заради други любими неща бързам да се върна вкъщи.

 8. То като гледам в какви количества хапваш от тоя Пудис, до 1-2 месеца до такава степен ще си се преситил, че ще ти се гади само при мисълта за Пудис.

 9. Петре, ако ще ядеш всичко това преди да се развали, ти препоръчвам да добавиш към дитиетата си и по нещо зелено. И нямам предвид дъвка! :Р

 10. 😀 Ментови бонбонки може ама само с репички!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.