Постоянен ориентир

Рано сутринта. Централна автогара. Слизам от автобуса и дочувам женски глас:
– … ние сме на автогарата, тук до една жена с червена чанта… ами ще я видиш, има едно черно палто, много хубаво… Ами той централния вход е заключен, тъй че заобиколи отстрани покрай касите, там дето има едно гише за оставяне на багаж, после минаваш до един автобус… Чакай, ще ти кажа какво пише… „Бодивали“ пише на автобуса… ама той тъкмо тръгна, чакай, чакай… има един друг, син, пише…
В този момент мъжът, стоящ до жената явно не издържа и взима телефона:
– Ало, Жоре, на единайсти сектор сме. Айде!
Та… тази случка ме накара да се усмихна… и да се сетя за една любима книга, която доста добре обяснява разликите между мъжете и жените. Казва се „Войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния„. Книжката вече има и продължение, между другото.

9 мнения за “Постоянен ориентир”

 1. Това, което го пише на корицата не е вярно! Жените можем да се ориентираме по карта. А като се загубим и без карта можем 🙂 Друг е въпросът, че мъжете не можете да ни намерите…

  А жена с хубаво черно палто и червена чанта определено е нещо, което се забелязва от далеч 🙂

 2. Айде пак жените, мъжете, жените 😀 Различни сме…не сме по-добри или по-лоши едни от други.Пешо следващия път като пътуваме за Пловдив искаш ли аз да те упътвам? Искаш ли, искаш ли?

 3. Impressed, състезателките по ориентиране не се броят… макар че те най-добре се губят 🙂
  Mikinceto, естествено, че искам… И без това още не съм ходил в Солун 🙂

 4. Дарлинг, всички пътища водят до Рим, ако искам и през Венеция ще минем за Пловдив 😛 нима ще ми откажеш?

 5. Няма проблеми, но аз до Пловдив стигам с 8-9 литра бензин… Понеже не съм пинтия, ще ги броим 20 литра отиване и връщане. Всичко над 20 литра го поемаш ти, пък ако ще и през Финландия ме прекарай!

 6. Еххх Пешо, Пешо…к’во ни остана в тоq живот? Една младост и едни пари… 😛

 7. Още една фундаментална истина за мъжете и жените… Жената винаги има последната дума… Ако мъжът каже нещо след това, това е всъщност началото на нов разговор!

 8. Книгата не е лоша, макар че има доста факти, които някак си се разминават от реалността, нищо че уж са доказани от бля бля нз си кой, от еди кой си институт за…..(подробности :D)Та, да си дойда на думата 🙂 Книгата става за четене и за хилене тук-там 🙂 😀 Аз лично си имам някои любими цитати: „Мъжете кръщават пениса си с някакво име, за да не взема някой непознат решенията в 99% от случаите” или нещо подобно (не се сещам за точния цитат)…..
  “Мъжете обичат да правят секс на светло, за да не сбъркат името на женaта с която са.” 😀
  Относно продължението….. някой слънчев ден може и да седна да го прочета:)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.