Край на ремонта

Най-после приключих ремонта вкъщи, заради който изпуснах студентския празник (честито, студенти!). Все пак, страшно съм доволен как се получи новата ми бърлога и най-вече спалнята в стил „ресоми“:

Стилът „ресоми“ е измислен от мен и съчетава в себе си РЕтро мебели и СОциалистически елементи, комбинирани в атмосфера тип „МИтака“. И докато повечето специалисти по вътрешен дизайн извръщат глава с отвращение от новата ми спалня, всички фенове на култовото, но вече бивше заведение „Митака“ ще оценят по достойнство бърлогата ми… Дори съм сложил оригинална „миташка“ табела „Място за непушачи“ върху специален тухлен тапет, точно над наргилето…
И за да прибавя леко студентски привкус към купонджийската ми спалня в ресоми-стил, са ми нужни фосфоресциращи звездички, които да налепя по тавана… Та, ако някой знае къде в София/Русе/Пловдив продават от онези стари фосфоресциращи пластмасови звездички, нека каже… Проверих в няколко книжарници и магазини „Всичко по 1 лв.“, но резултатът е нулев…

10 мнения за “Край на ремонта”

 1. Пoлучило се е страшно готина стая и стила РЕСОМИ си го бива много и елементите в стил Митака чудесно е направо:) дано си намериш и от тея звездички и аз си търся но доста неуспешно на една книжарница ми казаха че са ги спрели от производство дано ти да имаш по-голям успех в намирането им :))

 2. Мисля че в Пловдив в магазин Jusk (до Metro) имаше най-различни фосфорни звездички, планети, луни, комети … естествено изглеждаха откровено китайски и не знам колко са качествени.

 3. Много добре се е получила спалнята!Ако видя някъде звездички ще ти взема:-)На нас скоро ни предстои обзавеждане и може да те поканим да помогнеш с идейки!

 4. 4etita da ti e novata byrloga 🙂 ku4eto se vryzva mnogo dobre na vsi4ko v staqta.

 5. Много готино е станало. Стая за ерген кат’тебе :D.
  Не мисля че дизайнерите ще си отвръщат погледа 🙂

  За фосфорисциращи звездички: аз като бях в BG, в Русе имаше една книжарница някъде в затънтените улички зад онова пазарче дето продаваха цветя…до „новата“ поща (или там както се казваше). Не знам дали книжарницата е още там.. едва ли… ама там си спомням че си купих българско знаменце за америка и съм виждала фосфорисциращи звездички (с колко безсмислени сопомени ми е заета главата). Успех в търсенето.
  Ако не намериш, обаждай се ще ти намеря тук и ще ти пратя по пощата. Има и планетки! 😀

 6. Още един от групата на ремонтиращите :-))) Честито! Много добре знам какво облекчение и кефффф изпитваш в момента. Аз посветих 2 седмици от ноември на подобни дейноости, но сега ми е едно хубаво, едни миличко 🙂

 7. Страхотен дизайн! Поздрави за всеки елемент! Ако не си намериш звездички (и аз ще се огледам тук-таме), мога да ти услужа с малко ползвани от моите синове – но здрави!

 8. Супер е станало след ремонта 🙂 Сега чакам да видя и как ще е със звездичките.
  А за всички търсачи на звездички, май трябва да кажа, че в Пловдив в магазин Bonjour (на главната) има най-различни видове.

 9. Пешо, в скайсити на първия етаж, в един детски магазин (пада се в дясната страна) видях фосфоресциращи звезди и планети, обаче нямат нищо общо с едновремешните… Тези бяха твърде детски… Едни такива с физиономии и ухилени до ушите…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.