Пушите ли?

Странно, но се оказа, че над половината от посетителите ми (52%) са абсолютни непушачи.
Ако добавим към тях 12-те процента „почти“ и отказалите се от вредния навик 15%, стават цели 79% непушачи. Тоест, 4 от 5 души не пушат (или поне от тези, които четат блога ми).
Страшно съм щастлив от резултата!
На останалите 21% можем само да заявим, че вече не е модерно. С факти!

5 мнения за “Пушите ли?”

 1. Това значи, че или тези които пушат, пушат и за непушачите, или, че половината цигари на улицата се пушат сами.

  В духа на това проучване, имаше едно друго такова в Щатите, където бяха установили от архивите на полицията, че в 1 от всеки 10 инциденти с пушка, собственика след това е твърдял упорито, че пушката не е била заредена. И от там беше тръгнал един лаф: В Щатите 1 от 10 пушки гърми незаредена.

 2. Не знам дали в САЩ пушките гърмят незаредени, но и аз някак ненадейно се оказах в среда на непушачи. А преди година-две бяхме някакво пренебрежимо малцинство. Но не са малко и тези, които пушат по кутия-две на ден.

 3. Или „гаргите рошави“ е обяснението за многото цигари по улицата, или фактът, че анкетата е проведена с хора от неотбраната популация, посещаващи този блог. Или и двете. Логично идват и подозренията за връзката между културата и пушенето.
  Имам обаче една новина: Всички малко или много пушим, пасивно или активно, това е ясно като… димна завеса в синьо заведение. А лично аз смятам да запазя и занапред незнанието си, що е то да лапнеш запалена цигара. 😛

 4. Пардон, исках да кажа „отбраната популация“ по-горе. 🙂

 5. И аз си мисля, че резултатите са повлияни от отбраните хора посещаващи този блог. А за връзката между културата и пушенето незнам, но аз в университета се събрах с компания от около 10 човека, сред които нямаше нито един пушач. Което си беше адски готино и невероятно, особено за мен, понеже наскоро ги бях отказала…
  Колкото до пасивното пушене…няма как да не спомена най-точното определение по въпроса което съм чувала: Да разделиш едно помещение на за зала за пушачи и зала за непушачи, е все едно да разделиш един басейн на място за пикаещи и място за непикаещи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.