Тъп тест за работа с Интернет

Задача за начинаещите: решете теста без грешка! (Аз „сбърках“ първи въпрос)
Задача за напредналите: открийте по-малко от общо 30 граматически, логически, синтактични, терминологични и пунктуационни грешки в теста!

7 мнения за “Тъп тест за работа с Интернет”

 1. А къде се показва кои са верните отговори?
  Аз имам 23 от 25 🙂
  Хареса ми въпроса за интернет услугите и за модератора.

  Майтапа настрана, обаче колкото и да е грешен и тъп теста, 80% от хората, които се води, че работят с компютри въобще няма да могат да отговорят на въпросите. Би трябвало да въведат задължителна минимална компютърна грамотност….

 2. Отговорите ги няма. Просто отговорих вярно на всички въпроси без един, за който проверих втори път… Тъпото е не самият тест, а грешките, неправилно зададените въпроси и други такива дразнещи неща.

 3. Резултат:: 17 от 25 възможни точки

  Вие умеете да работите с Интернет и да използвате почти всичко, което е в Мрежата и Ви интересува.Все пак ако искате да разширите познанията си е необходимо да започнете да четете специализирана литература.

  Това съм аз…трябва да чета повече специализирана литература, за да стана с Master grades…:)

 4. Възхитих се от думата:
  емайл
  Няма друга такава просто. И лошото е, че се повтаря твърде често. Не ще да е случайна грешка.

 5. Гери, учудвам се на познанията ти?! Емайл е твърдата, лъскава, бяла обвивка на зъба, позната до болка от рекламите на Aquafresh и Colgate!

 6. Хахахахахахха да това с емайла е велико! Ние като собственици на емайли имаме къде-къде по здрави зъби от другите хора, и за това имаме нужда от потребителски имена, щото сме много големи потребители на нашия емайл.
  Както и да е де, изкарах 18 от 25. Явно имам нужда да чета още много специализирана литература особено по стоматология за да открия как точно да ползвам емайла си.
  Иначе теста ми се стори объркващ и доста субективен… или аз наистина не знам много за интернета, въпреки че „в интернет“ прекарвам повече време отколкото вкъщи!!!

 7. 24/25
  Добре че четох отговорите набързо и само ме впечатли „Trayout“ software.

  Иначе никога не съм си представял че модератор може да се преведе като „цензор“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.