The Bright Side of the Rain


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/kogadavz/public_html/peter.and/wp-content/plugins/ad-injection/ad-injection.php on line 824

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/kogadavz/public_html/peter.and/wp-content/plugins/ad-injection/ad-injection.php on line 831
Пътят към Благоевград в петък следобед беше „мечтата“ на всеки шофьор:

Въпреки това стигнах, че и се върнах по живо, по здраво… А колежката ми Петя вече е омъжена! ГОРЧИВО!

Забележка: Снимки на булката няма, тъй като не публикувам снимки без разрешението на сниманите, а сниманите са на меден месец :)))

2 мнения за “The Bright Side of the Rain”

  1. Веднъж и аз пътувах в такъв дъжд. И в бурята, какво си мислиш? Стопира ме една баба на 72 години, която пътува от с. Млада гвардия за с. Пет могили. през Нови пазар.
    Такава приказка си направихме с нея…

  2. Не е полезно да се пътува в силен дъжд. Най-вече за това че ако стане някакъв инцидент (поне в Аризона), пострадалият бива запомнен с ироничното „оня дето се удави в една канавка в SUV-то си, насред пустинята“. А ако не успее човек съвсем да се удави, ще го спасят и ще му връчат една солидна глоба за това че, им се е налагало да идват го спасяват. Та по един, друг или трети начин все не е полезно за здравето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.