The Need for Russia

Колегата Табаков е открил невероятна игра… Да се чудиш как от ЕА не са се сетили 🙂
Точно тази игра не съм я пробвал, но веднага си представям продълженията:
Need for Russia 2
Добавени са гадове с „Трабант“ и „Вартбург“, които можете да газите с вашия ЗАЗ, Москвич, Лада или (ако побеждавате) с мощната си Волга.
Need for Russia 3: Hot Pursuit
Очаква ви лудо преследване с руски ченгета с мощна „Нива“.
Need for Russia: High Stakes
За първи път автомобилът ви се поврежда, когато го блъскате… За по-голям реализъм се поврежда на всеки 20 км и без да го блъскате. Радиото в колата обаче винаги работи, но на всички станции има само стари руски романси.

Need for Russia: Lada Unlimited
Играта представлява „кариера“ с любими модели на Лада. Започвате с повредена Лада 1200 от 1978 г. и стигате до най-съвременните модели…
Need for Russia: Hot Pursuit 2
Това е същото като NFR: Hot Pursuit, но към играта се дава безплатно и бутилка водка, с която всичко ви се мотае и ви се вижда двойно.
Резултатите са толкова реалистични, че тази версия на NFR печели специална награда на ООН за борба с употребата на алкохол от шофьори.
Need for Russia: Underground
Както самото заглавие подсказва, „Потребность для России: Подземной“ отвежда автомобила ни в подземния свят. Фокусира се върху кариерата ви, която започва от ръждясал Запорожец, с който ще трябва да бягате както от полицейските „Чайка“, така и от военните танкове Т-55.

Need for Russia: Underground 2
Върви с две безплатни водки… Опааа, една е, просто онази от Hot Pursuit 2 още ми държи!
Need for Russia: Most Wanted
Играта с най-много ченгета – наслаждавайте се на преследвания бяло-сини „Чайка“, „Волга“, „Лада“, „Нива“, „УАЗ“ и „Т-55“. Ако оцелеете след всичко това, чака ви и тунингованият Б.Т.Р. на безпощадния подполковник Вячеслав Ищиразрушаев, от чието АК-47 трудно ще избягате.
Need for Russia: Картон
След като в предишната част ставате най-известния нелегален състезател в Русия със супер тунингования си Москвич, натъпквате три готини рускини във возилото и давате газ… За съжаление, няколко километра по-нататък пиян руснак е оставил картонена кутия с празни бутилки водка на пътя. Минавате през кашона, едно от шишетата се чупи и парченцата стъкло се забиват в гумите ви, а на летите ви джанти ярко блести релефен надпис „АЗЛК“. Все пак, не ви остава нищо друго, освен да оставите мацките да сменят гумите, а вие да се заемете и да разкажете още веднъж играта на подполковник Вячеслав Ищиразрушаев. Особено ако вземете наистина лудата Lada Revolution в края на играта:

5 мнения за “The Need for Russia”

  1. Страшееен пост! Как не са се сетили да те вземат за консултант от EA (electronic arts) или поне от RA (Russian Arts)

  2. Ха ха ха…Жестоко, остава да започнем да играем и на Driver в Москва след употребата на около литър-2 Руский Стандарт 🙂 Много добър пост.
    BTW успях да прочета LC2…удивена съм.Поздравления за Петър.

  3. Трабант е западна кола, няма как да се появи.

  4. То и Вартбург е западна, ама от Източна Германия 🙂 Тоест, соц-возило… Пък и съм написал, че трабантите са от гадовете!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.