Скайпстроение :-(

Здравей, Peter Sabev! Намерих една много хубава програмка! Казва се Скайпстроение. Сменя цвета на текста под аватара ти! Може да смени размера, стила и дори да го направи мигащ! Виж текста под моя аватар! Можеш да я свалиш безплатно от тук – http://martinmarinov.hit.bg/skaipstroenie/ !
Вече няколко души ми изпращат по Skype тази „интересна“ програмка… За съжаление, тя не е нищо друго, освен гаден вирус. След като си я инсталирате, програмката започва да спамва вашите контакти и така става верижна реакция… А може да прави и други гадости, кой знае… При всички положения, не щракайте върху линка, ако ще да е изпратен от родната ви майка… Всъщност, особено ако е изпратен от родната ви майка, щото поне моята си цъка като добър леймър 🙂
А Мартин Маринов, който и да е той, ще трябва да го набием дружно.

5 мнения за “Скайпстроение :-(”

  1. Аз вече имам 16 изпратени такива. А ти се бъзикаш, но едно от тях е от родната ми майка, от нейния приятел и от братовчед ми! Не ги отваряйте!

  2. Много се чудя дали да не научим Мартин Маринов от Враца веднъж завинаги как се правят вируси… Едва ли за много Мартин Маринов-ци от Враца, родени на 1 август 1990 г. Но хлапето явно е талантливо: пише програми, прави социално инженерство… Хммм… какво е най-добре да се прави в такъв случай?

  3. Аз му отговорих:

    А искаш ли да ти инсталирам една програма, която сменя цвета на кожата под очите в синьо-зелено?

    В.

  4. Хаха, да не би програмата да не работи? Да не би програмата да изпраща съобщения, когато нея си й е кеф? Тя изпраща съобщения САМО И ЕДИНСТВЕНО ако вие кликнете „сподели с приятел“. Програмата няма нищо вредно и за разлика от други фалшиви програми – РАБОТИ!

  5. последния пост е от самия него 😀

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *