Застраховки

Понеже в новата ми фирма правим застрахователен софтуер и току-що прочетох коментара на Камен от последния пост, просто не мога да се сдържа:
Имате звезда на ваше име?
Нали не искате да й се случи нещо лошо?
Ами…
ЗАСТРАХОВАЙТЕ СЕ!
Дружество с неограничена безотговорност „Пешо и Камен Unlimited“ Ви предлага всички видове звездно и междупланетно застраховане, за физически и юридически лица!
Вижте нашите предложения:
Застраховка „Пожар“
Вашето жълто джудже става все по-червено и все по-малко джудже? Вероятно на Вашата звезда възниква пожар и тя скоро може да се разстопи, да избухне и да нанесе щети, за които Вие ще сте отговорни! По договорка можем да разширим покритието и при срутване на извънземни пластове!
Застраховка „Имущество“
В основното покритие са включени щети и загуби вследствие на експлозия или имплозия, удар от космически апарат, части от него или товара му, галактически бедствия, черни дупки или кражба с взлом от извънземни или джедаи.
Застраховка „Живот“
Застраховката се сключва върху живота и излъчваната енергия на здрави звезди на възраст до 600 млрд. навършени години, като при изтичане на застраховката възрастта на застрахованата звезда не трябва да надхвърля 700 млрд. години. По желание на Договорителя и срещу плащането на допълнителна премия, към условията на застраховката може да се включи допълнителен риск „Изчезване на звездата в резултат на вогонско нападение“.
Пенсионно осигуряване за свръхнови
Навлизането във фазата на свръхнова чувствително понижава жизнения стандарт във Вашата система, защото пенсиите, изплащани от МОИ (Междугалактически осигурителен институт) не компенсират в пълна степен получаваната до взрива енергия. Нуждаете се от по-голяма сигурност? Предлагаме Ви и гъвкави схеми за допълнително доброволно пенсионно осигуряване.
Междупланетна отговорност
В случай, че Вашата звезда или Вие самите неволно причините щети върху други небесни тела, ние ще поемем разноските по обезщетяване на потърпевшите. За целта е нужно просто да платите застраховката в някой от нашите офиси и да залепите специалния стикер върху южния полюс на звездата Ви.
Пълно каско за Вашата звезда
Станали сте участник в МТП (междузвездно транспортно произшествие), звездата Ви е обект на посегателство от травмирани киборзи, някой непознат или Вие самите неволно сте причинили вреди на собствената си звезда, причинявайки й глобално затопляне? Отстраняването на този проблем винаги отнема време, предполага значителни разходи и предизвиква много допълнителни затруднения. Високите цени на сервизните услуги в галактиката Млечен път, изгубеното време, големите разстояния и невъзможността да видите отблизо какво се случва превръщат подобни случаи в истинско изпитание. Предлаганата от нас застраховка КАСКО ще ви спести пари, време и грижи при увреждане, кражба или пълно унищожение на Вашата звезда!
Та, така, мили мои…
„Опичайте си акъла!“

4 мнения за “Застраховки”

 1. Ето какво се случва на незастрахованите при нас звезди…

 2. Здрасти borime4ka, попаднах тук търсейки материал за курсова работа по Информационни системи в застраховането (само не се смей много). И като видях за фирмата, която прави застрахователен софтуер просто не се сдържах да попитам, дали случайно можеш да ми помогнеш с кратко инфо за софтуер, посветен на управлението на риска в застр.компания, т.е. продукт, който следи рисковите фактори, съпътстващи застрахователната дейност, оценява ги, анализира ги….
  Извинявам се, ако звуча нелогично, досадно и не на място за този блог, но съм длъжна да опитам всички средства.
  И за да съм нахална до край, държа да подчертая, че инфото ми трябва до утре в 18ч:)

  Вяра

 3. Ами май е време да направя малко реклама на нашата компания… ALIS е един страхотен продукт, който поддържа всичко това + още хиляди работи, само че с него работят големите застрахователни компании… Ако ти представлява интерес, можеш да започнеш от тук.

 4. Точно това ми трябваше:)
  Много, ама наистина мнооооого съм ти благодарна за отзивчивостта!
  И понеже няма как да те черпя кебапчета:) в знак на благодарност, ти пожелавам всякакви прекрасни неща да ти се случват постоянно този живот и вечно да си така усмихнат, както на това фото!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.