Ванилова Кока-Кола

Има такова нещо като Coca Cola с вкус на ванилия. Пробвал съм я в Унгария и в Румъния… Всъщност, има черешова кола, лимонова кола и какви ли не още, но любимата ми ванилова я няма в България… Оказва се, че и в Румъния я нямало вече! А лично на мен най-много ми харесва от всички подобни напитки (колкото и да са вредни те).
Писах дори до Кока-кола (препоръчвам ви и вие да го направите), за да видя има ли интерес. Получих стандартен отговор:

Благодарим Ви, че се свързахте с Центъра за връзка и информация на потребителите на Coca-Cola. Компанията Coca-Cola следи отблизо тенденциите в потреблението на безалкохолни напитки във всяка от страните, в които осъществява своята дейност, и въз основа на това планира своето продуктово портфолио. Понастоящем Coca-Cola в България няма непосредствени планове да пуска на пазара този продукт, но тя следи тенденциите и със сигурност ще го направи, когато пазарът покаже необходимост от това. Центърът за връзка и информация на потребителите на Coca-Cola приема обаждания всеки делничен ден от понеделник до петък от 9:00 ч до 17:00ч. Всяко обаждане е на цената на един градски разговор за абонати на БТК от цялата страна. Ще се радваме да се свържете отново с нас, Антоанета Илиева Център за връзка и информация на потребителите на Coca-Cola
Няма да можете да отговорите на този e-mail. За да се свържете с нас, пишете ни отново на нашия Интернет сайт: www.coca-cola.bg или се обадете на телефон 0800 12345 на цената на единградски разговор за абонати на БТК от цялата страна.

Интересно, дали от Пепси ще направят нещо по въпроса (http://www.pepsivanilla.com/)… Аз наистина съм сигурен, че подобна напитка ще стане хит!

3 мнения за “Ванилова Кока-Кола”

  1. Еми аз бях това лято в USA , там имаше какви ли не коли и фанти – Cherry Coke , Vanilla Coke , Cherry Vanilla Coke , Pepsi Lime , Fanta Strawberry и не помня още кво .
    Обаче ние тук сме на светлинни години от там в почти всички отношения 🙁
    -evl-

  2. Няма интерес… От няколко месеца работя в интернет-кафе и имам малко наблюдения какво се търси… Кола. Фанта портокал и Спрайт се поръчват с пъти по-малко от Колата… Не мога да ги разбера… Файнта лимон пък почти не се пие… Тоник още по-рядко, а от другите Фанти дори не зареждаме. Досега не ми беше правило впечатление, че интереса към напитките различни от Кола е толкова минимален.

    Поли

  3. Интересно… а поне към обикновена/Light няма ли предпочитания? Щото ваниловата кола е ВСЕ ПАК кока-кола…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.