6.6.6.

Уважаеми г-н Антихрист,

Знам че според много източници идвате точно на тази дата… Знам и че днес краят на света идва… Това е било сигурно през 1806 г., през 1906 г., сигурно е и през 2006 г. Жал ми е, че няма да съм жив, за да доживея и края на света през 2106 г.
Но поне се насладих на 06.06.06 06:06:06.

Искрено Ваш,
П.

2 мнения за “6.6.6.”

  1. Не знам къде го търсиш Антихриста, но според мен той отдавна е тук. Антихристът, който не идва нито от племето на Юда, както твърдят неговите глашатаи, нито от някаква далечна страна. Ние сами зъздаваме Антихриста, той може да е рожба на Състраданието, на прекомерната обич към Бога или към Истината…, така както светецът можа да стане еретик, а гадателят – обзет от бесове човек. Според мен той е във всичко крайно, пророците, в хората, които са отдадени до такава степен от някаква идея, че са готови да умрат в нейно име, готови да умрат за Истината (А какво е Истина?! Има ли само една Истина?! Всяка истина е времнна.), защото те обикновено повличат към смърт със себе си мнозина, преди самите те да умрат, а понякога и умират вместо тях. Дяволът е арогантността на духа; простодушието; бездушието; невярата; вяра без усмивка; истината, която никога не бива обзета от съмнение; липсата на сърце… Дяволът е мрачен, защото знае накъде се е запътил и като върви, отива винаги нататък, откъдето е дошъл. Все пак Адът – това е Раят, гледан от друга страна.

  2. haha na 06.06.2006 mi se slu4iha pone 3 neshta spuka mi se gumata na koleloto, opraskah bqlata si teniska s vishna, i me blasna kola :)zabavno ni6to mi nqmashe samo leko natartvane :)) koleloto beshe po zle

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.