Проверете се!

Друго си е да се тества човек… А на сайта Tickle.com, където можете да се тествате за доста неща… стига да знаете английски или немски. Ето някои тестчета, които си направих (и понеже ме кефите, ще си кажа и резултатите):
 
Около 60% използвам за дясната половина на мозъка си… Дясната половина определя креативност и е свързана повече с изкуство, докато лявата е важна за логиката и обикновено – за точните науки… А да използвам дясната си половина повече си е доста странно за програмист.
 
 
142 от 150 възможни… Само един грешен отговор… Препоръчват ми да стана археолог, детектив, психолог, архитект, изпълнителен директор или нещо още по-забавно 🙂
 
 
Е, тук се поизложих, въпреки че съм в горните 50%… 102 от 150 възможни… Като познанията ми са най-добри в областта на мъжката анатомия и безопасния секс, а най-зле – за хомосексуалните и транссексуалните… Е, не ми казвайте, че знаете какво е „drag king“ (всъщност, било жена, обличаща се като мъж).
 
 
Любовта и човешките взаимоотношения… Или поне се оказва, че са най-дълбоко в сърцето ми… А вие какво очаквахте?
 
 
Че съм бил комуникативен човек, на когото можете да имате доверие и винаги довежда нещата докрай… Друг е въпросът колко можете да разчетете от почерка ми 🙂
 
Аналитично-креативна… Според теста, би трябвало да получавам към 110 хиляди долара на година. Но ако съм в САЩ…
 
 
Ух, майка-а-а! И още как… Направо съм си обсебващ, със силно развито чувство за близост и според теста обичам да се правя на родител във връзките си… Както и останалите 39% от хората, които са правили този тест… Хмм…
 
 
Ами с Петя (колежката ми) направихме теста и се получи едно и също нещо – и двамата сме определени като „незнайни комици“ и за нас работата е удоволствие… Какво да се прави – така е: когато прекарваш по повече от 9 часа на ден с някого, поне трябва да ти е забавно!
 
 
И двете! Но сърцето повече… Имал съм нек’ви идеали и каузи, дето ги следвам; имал съм нек’ви важни за мен хора и… не съм имал време да прочета останалото от анализа.
Но, ако вие имате време, посетете сайта… Има още доста тестове! Вижте тук…

Едно мнение за “Проверете се!”

  1. Тъй ся , подред. По – развито ляво мочъзно кълбо. Тоест съм логична. 131 на класическия, скромните 90 на сексуалния. Най -вече, че някой неща не си ги превеждам. На това за почера – експресивна личност съм:) Относно работата обещават ми,ч е с моите възможности мога да правя повече от 83 000 долара годишно:) А за професията – трябва да е креативна, в която да мога да се изявявам свободно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.